Aliens

Hockeyn har börjat. Jag kan inte påstå att det lockar med TV denna vackra kväll så jag tog kameran med mig ut för att fota den vackra solnedgången. Döm om min förvåning när jag skymtade några lurviga, fyrbenta figurer på väg nerför vår slänt. Grannens kalvar, glada, skuttande, utanför inhägnaden, på vägen. Ända tills det hördes ett långdraget MUUUU, då skuttade kalvarna den ene efter den andra tillbaka in i inhägnaden igen. Jag undrar om vår granne bonden vet om att kalvarna tydligen har hittat ett eget "övergångsställe"?

De skuttade så häftigt att alla bilder blev suddiga. Denna kalv som har tagit sig in bakom den elförande tråden stod dock stilla en stund så han fastnade på bild. Det var allt från det vilda kvällslivet här hos oss i SpanskaVillan!

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Lisbet Olofsson (2010-05-16 06:54)
    Dessa kor är ute hela året om. En sort som heter H-någonting-Limousine och som tydligen är väldigt friska och starka enligt bonden. Men de har hållit till i en inhägnad bakom grannens hus så det var nog första gången de var åt ”vårt” håll. Men korna var härliga, stående kvar på rätt sida och muande, precis som Ferdinands mamma ”ska inte du leka med de andra?” eller rättare sagt ”kom hem nu, nu har ni varit ute tillräckligt länge.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.