Riga, så kan det gå!

Vi kom åter från Dubai i går kväll. Egentligen skulle vi landat tidigt på morgonen, men det var motvind på vägen. Ordentlig motvind, något på >200sekm, det är grejor det. Bensinen räckte alltså inte från Dubai till Stockholm utan vi fick landa och tanka i Riga. Men kan man tänka sig, då ville den ena motorn inte starta! Det blev till att sitta kvar i Riga och vänta på mekaniker som kom flygande från Oslo. Nio timmar försenade kom vi äntligen hem, då är det verkligen hem, ljuva hem!

Inte den märkligaste mellanlandning vi varit med om. En gång på väg hem från Turkiet så var det dimma längs hela Norrlandskusten, då fick vi åka ända till Rovaniemi, tomtens hemort, innan vi kunde åka tillbaka till Umeå.

Tio dagar i Dubai,,,,,hur var det då? Intrycken är många, jag måste sortera mina tankar innan jag kan dela med mig. Några bilder vill jag i alla fall lägga ut; det var nämligen hattmässa i Burjuman Mall. Vilka färger, vilka modeller….varför har vi inte hatt här i Sverige?

 

Vilka go´bitar! Visst vill man klä upp sig i höga klackar och matchande kläder och bara strutta omkring, med matchande handväska på armen? Det lockar fram flickebarnet inom en…….

Tänk "den lilla svarta" och underverket till vänster. För att inte tala om den blå-och rosa varianten – det måste väl bli lilla eftermiddagsdräkten till den….

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

 1. Birgitta J:n

  Men bästa Grandmother – det är klart att vi ”HAR”!
  I alla fall jag!
  Fem vackra skapelser som väntar på att få luftas!

  Nu lät jag allt bra tuff…
  Jag är en blyg norrbottning så inte blir det ofta hatt. Dessutom ska den övriga outfiten matcha.
  Men…längtan finns där hela tiden…
  En weekend i Köpenhamn väntar – då kanske min allra finaste sommarhatt får följa med. Men…den är skrymmande. Ryms inte i en ”vanlig” hattask.
  Fjädrar och ”rosor” – allt i svart…
  Men kanske under en ljum festafton i Björkarnas stad!?
  Ha en fin helg!

 2. Anne-Marie Mäkelä

  Svar till Birgitta J:n (2011-03-26 14:47)
  Oh, vad härligt! Du har rätta takterna! Jag delar som sagt din längtan…. Tycker absolut att du ska ha hatt även här i Björkarnas stad! Njut av hatten i Köpenhamn!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.