Bra film igår

Jag gillar Jack Nicholson. Ingen kan se lika djävulskt lurig ut som han. Såg en film igår med honom och fast han tydligt har åldrats så har han det luriga kvar. Satt faktiskt framför TV:n ända till 23 vilket definitivt hör till ovanligheterna.

En positiv sak hade det med sig, jag hann en bit på Pippi-tröjan.

Ett par bra filmer till så är tröjan snart färdig! Varvräknaren fungerade klockrent! Varför har jag inte skaffat en sådan tidgare istället för att sitta och skriva ned varje varv på någon papperslapp som jag sedan haft svårt att hitta. Man lär så länge man lever.

Etiketter: , ,

6 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Kul att Pippi-tröjan är modern igen. Jag tycker den är fin.
  Jag har stickat mycket i mina dagar, men jag har aldrig hört om en varvräknare. Måste vara en fiffig sak.
  Kram

 2. Anne-Marie Mäkelä

  Svar till Marja Granqvist (2011-10-29 21:52)
  Min nya favoritsak kommer nog varvräknaren att bli. Det har öppnat en ny garnaffär i Holmsund och det är där jag har köpt den. Mycket bra liten grej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.