Mera blåst

I går var lille K här och hälsade på. Hans föräldrar har inte satt upp någon gran i år så vår var den första han sett i sitt liv. Vilken lycka! Vilken min när han fick se den! Vilka små ivriga fingrar som greppade mina stora röda bollar (hmm, det lät konstigt) som greppade våra röda fina julgranskulor, som plockade med sig en liten halmkrans, som ivrigt brummande provade den lilla bil han fick. Julen är barnens högtid, det är då en sak som är säker. Livskamraten visade inte alls samma lyckliga min över den röda, blanka pirra som jag köpt till honom……Inte ett enda lyckligt brrmmm fick han ur sig!

Det blåser fortfarande ute. En promenad ska det bli i alla fall. Kanske en tur till sta’n för att kanske besöka någon rea. För övrigt ska vi förbereda för middag med lilla L och lille J som tar sina föräldrar med sig och kommer hit i eftermiddag.

Vi väntar på att få höra mer från grannarna kring SpanskaVillan. Egentligen vill vi åka dit, men vägen är ju inte framkomlig pga alla träd. Jag funderar på den höga mur som ramlat, kan vi mura upp den igen själva? Vilket arbete innan vi har fått bort alla de träd som tydligen ligger som plocke-pinn på tomten. Man lär väl knappast få ut något från hemförsäkringen när orsaken är en sådan storm. Få se om någon vänlig själ får tillgång till telefon så de kan höra av sig. Jag hoppas också på bilder, vår grannen är en ivrig fotograf så det är inte omöjligt att det kan komma några.Men då måste de ha fått tillbaka elen förstås.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.