Slut på semester

Tittar i bloggen, inte ett ord har jag skrivit sedan den 4  juli! Hur var det nu man gjorde? Satte sig vid datorn, låter hjärnan gå på tomgång och sedan bara skriva ned sina intryck…. ja, nu är jag igång.

Nu har det gått fem semesterveckor, helt otroligt så fort tiden gått. Vad har vi gjort under dessa fem veckor? Voj, voj, voj, vi har jobbat. Vi har slitit, släpat och kämpat. Nu skulle vi egentligen behöva en vecka att bara gå omkring och vila upp oss.

I förrgår, fredag, slutade vi arbeta 16.30. Då gick jag raka vägen ned till sjön, kastade mig i vattnet med kläder och allt och passade på att skölja bort betongdammet ur hår och kläder. I med kläderna i tvättmaskinen (jippiiii, vi har en liten tvättmaskin nu), på med nya somriga kläder och smycken, iväg till fiskerestaurangen i Skatan och åt en underbar middag på gravad lax och dillstuvad potatis. Att en sådan enkel rätt kan smaka så ljuvligt!
Där satt vi ute i kvällssolen och bara njöt, ett mysigt ställe är det.

När vi kom tillbaka till SpanskaVillan så mörknade himlen och ett riktigt tropiskt regnoväder började. Åskan arbetade sig runt hela sjön och det var ett magnifikt skådespel. Härligt slut på stugvistelsen.

Dagen efter åkte vi hem och nu känns det som att hösten kom direkt.  Ska jag ta på mig långbyxor idag, jag som bara gått i shorts hela sommaren. Nej, nu gäller det att hålla sommarkänslan vid liv. Ut i min fantanstiska trädgård där allt tydligen har blommat alldeles otroligt denna sommar.

Vi hörs!

 

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Välkommen tillbaka! Blev så glad när jag fick din kommentar i dag.
    Det är skönt med semester och det måste man få ta sig ibland, så man orkar komma tillbaka med nya krafter. Ni verkar då ha haft det finbt ute i SpanskaVillan, trots allt arbete. Nu är det en hel fin månad kvar innan det blir höst på riktigt.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.