Nu blev det tvärstopp…

Dagen började bra med, gissa vad? Mer målning av köksfönstret. Nu har jag bara insidan kvar och får väl hoppas att lusten att arbeta kommer i morgon  så det blir färdigt någon gång. Idag har det varit trögt. Efter målningen gick jag ut i sjön för att skölja av kökets plastmattor och vattnet var så underbart att det slutade med en lång simtur. Efter det försvann all arbetslust.

Nu har jag legat på den nya breda bänk/soffan på uteplatsen och bara slappat. Får man göra så? Funderar på om jag ska ta och gjuta lite, har köpt några fina småsaker som jag skulle vilja gjuta in i något – vas, kruka kanske.Jag tog ett kort på några av mina små fjärilar som jag gjutit. Några har jag också målat, bara för skojs skull. Jag skulle vilja prova att fästa upp ett par av fjärilarna på en vit mur, det kanske skulle bli fint. Lite besviken blev jag över den ”skål” jag gjöt i innerpåsen till en vinbox. Det skulle varit mer betong i den för att få den pösigare och kanske mer tyngd för att få en tydligare ”skål”.

DSC_0041Lite för mycket sol blev det så bilden är väl inte helt lyckad, men visst kan man se att det är fjärilar.

 

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Ja, visst ser man att det är fjärilar… och fina fjärilar är de också. Bra att du tar en paus och njuter av sommaren. Ha en fin helg. Kram

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Det känns lite terapiaktigt att sitta och måla de små rackarna, men det är ganska roligt också! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.