Valborg på fel ställe

Så har Valborg försvunnit. Fint väder och jag hoppas så att inte alltför många har tråkiga minnen av gårdagskvällen. Själva tillbringade vi kvällen på akuten. Inte det mest inspirerande stället, men bra att det finns. Vi hade en fantastisk tur då läkaren som opererade Livskamraten arbetade så han blev inkallad och ordnade det som behövde ordnas. Jag gillar honom, han är tydlig, noggrann, lyssnar på patienten, och inte bara det, han agerar på det också. När han lämnar rummet så vet man precis vad nästa steg blir. Så nu vet vi att det blir sjukhusinläggning för Lk på måndag, suck……..

Ibland undrar jag om det finns något som ”sympatismärta”. Vid flera tillfällen under våra år tillsammans så har det hänt att om Lk haft extra besvärligt med smärta på ett speciellt ställe så kan jag också känna viss smärta i samma område. Nu har han ju väldigt ont längst ner i ländryggen och igår, när jag skulle räfsa på uteplatsen, så fick jag så ont i min ländrygg att det bara var att ställa bort räfsan.

Senare under kvällen på akuten så knöt sig mina muskler i ländryggen så jag kunde knappt resa mig från stolen. I natt har jag sovit med ett speciellt ”Heat-plåster” och det hjälpte lite, men ont har jag. Är det sympatismärta? Är det någon som känner igen fenomenet? Är jag bara supertöntig?

Idag ska vi i alla fall ha lite trevligt. Jag har handlat hem både tårta och bakelser och vi ska fika tillsammans med familjen, det blir bra.

2 kommentarer

  1. Svea

    Hoppas allt blir bra,att ni får en fin 1:à maj. Hälsa till familjen och speciellt till LK . Kramar till er alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.