Så glad

Så glad, N1 har åkt på jobbet första dagen och N2 har kommit hem och sitter och äter lunch. Precis som i gamla tider vill jag ropa högt: klockan är 13.30 och allt är lugnt.

Idag har jag grundmålat väggen ovanför kaminen och nu ska jag snart iväg till äldre släkting och därefter till en kompis en liten stund. Köttfärsen står och puttrar på spisen så jag har allt under kontroll. Det är viktigt känner jag, att veta vad som händer och att alla omkring mig har det bra.

Läser om Trump, han har bråttom att sätta sina planer i verket, planer som kommer att påverka oss alla. Hur kunde det bli så här? SD i Väven? Visst, jag förstår, ”folket” har valt in dem, de har demokratisk rätt att hålla sina möten. Demokrati vill vi ha, men det är ju just det som det partiet inte vill ha. Inte Trump heller, ”alternativa fakta” – är det ett begrepp vi kommer att få leva med? Stackars våra barn och barnbarn isåfall.

Tur man är ”hemarbetare”, jag kan sitta här i mitt lugna bo och koncentrera mig på vad jag vill. Egentligen borde vi alla som vuxit upp i en värld där fakta är fakta och lögner är lögner bege oss ut och demonstrera varje gång dumheter sker. Ibland skäms jag över mig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.