Kört liten lastbil idag minsann

Igår kväll kollade jag om det fanns någon liten lastbil att hyra här i närheten. Visst, det fanns på Q8 och mitt i allt när jag satt där så hade jag bokat en lastbil mellan 11.00 och 14.00. Nu skulle det köpas en soffa minsann. Livskamraten hade annat att göra så jag åkte iväg och handlade minsann en 3-soffa. Planen var att köpa en mörk-eller mellangrå, men helt plötsligt kände jag att det var fel. Det blev en naturfärgad. Väl hemma så började jag montera ihop den och det gick fantastiskt bra faktiskt. Inga problem. Problemet var att alla dynor skulle strykas. Milde tid vad jag har strukit. Till arm-ryggstöd, sittdynor och inte mindre än fem lösa, stora kuddar. Milde tid, varför köpte vi inte en färdigmonterad soffa! Men nu står den på sin plats och det ser riktigt bra ut. Nu är det bara att försöka rensa ut lite andra möbler ur rummet.

Vi ska ha stor middag på lördag och det gör att jag känner lite press på att göra färdig stugan, förvandla den från sommarstuga till året-runt-boende helt enkelt. Jag packar fortfarande upp flyttlådor och stuvar undan det som ska vara kvar i genomskinliga plastlådor med lock. Då kan jag förvara dem i källaren och det känns bra.

Men trött blev jag av allt slit med soffan, jag undrar om jag ska gå och slänga omkull mig i den en stund och bara slappa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.