Positiva nyheter

Positivt är att Corona verkar minska i Sverige. Jag hoppas vi alla orkar hålla ut och fortsätta med att hålla distans. Måtte vi bli av med eländet snart. Hoppas också att omvärlden lyckas med sitt arbete att minska spridandet av smittan.

En annan positiv nyhet är att den förgiftade ryske politikern verkar kunna komma ur sin koma. Håll tummarna för honom och för hans familj. Ja, håll tummarna för att den ryska regimen inte lyckas tysta oppositionen.

Mera positivt, att olika länder kan enas i fördömandet av hanteringen av opposition i Belarus. Man måste beundra de människor som orkar engagera sig och kämpa mot idioti vecka efter vecka. Hoppas att det amerikanska folket kan göra på liknande sätt och göra sig av med den farlige barnunge de har vid makten. Den hemske mannen skrämmer mig. Jag kan tänka mig honom starta en konflikt ”bara” för att landet ska enas mot en gemensam fiende och glömma bort att de har den farligaste individen vid rodret.

Ja, det var lite politiska tankar, vet inte var de kom ifrån. Idag tog jag med en lista med saker jag tänkt köpa på IKEA. Märkligt nog verkade alla andra vilja ha just de sakerna. Det enda jag fick med mig därifrån var 3 buntar servetter. Konstigt, jag har aldrig varit med om att allt jag velat ha var slut.

Så det blev en tur till Bauhaus och där köpte vi en lampa med skymningsrelä att sätta på vår klematis-spaljé. Expediten menade att ”om man kan sätta i en kontakt så klarar man av att sätta upp lampan och reläet”. Där överdrev han nog enkelheten lite. Vi sitter nu här med elgrejor som måste monteras av elektriker. Jaha, då blir det ingen lampa i kväll i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.