Det är ljust!!!

Ett mirakel har inträffat! Klockan är 15.46 och det är ljust, såväl inom-som utomhus, så underbart! Det är lika märkvärdigt varje år, men lite mer märkvärdigt detta år. Allt känns så mycket lättare när solen tittar fram. På promenaden mötte vi flera bybor och grannar så det blev små pratstunder här och var. Extra roligt är det att jag gjorde en ordentlig städning av vissa områden här hemma så det ser rent och fint ut. Fönstren däremot … vill man inte tala om…så då gör jag inte det heller.

Vi hämtade maten idag så nu har vi fullt i kyl och frys igen, det känns bra. Visserligen är det några minusgrader ute men det gör absolut ingenting. Varma kläder har vi gott om. På tal om kläder så har jag idag anmält mig till ett företag som utifrån ett ”styling-quiz” sätter ihop några kläder och så får man prova dem hemifrån i lugn och ro. Ingen fraktkostnad och fri retur. Nästa fredag ska jag ha ett samtal med ”min” personliga stylist då vi ska prata lite mer om mina önskemål. Har inte en aning om hur det kommer att bli, men man kan alltid testa lite, det kostar ju ingenting. Om det blir bra så skriver jag säkert mer om det längre fram. Blir det blahablaha så kanske jag ändå skriver något. I dessa tider är det ju inte mycket som händer här hemma som man kan skriva om.

Där kom en tanke framhoppandes, jag läste idag att man räknar med en ökning av sexövergrepp mot barn via nätet. Fy sjutton, vad är det med folk egentligen! Usch, det var ingen rolig tanke. Bättre med tankegång på stället då! Sköt om er, håll avstånd så klarar vi detta mardrömsvirus tillsammans, fast på varsitt håll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.