Ibland har man tur

Jag har tidigare försökt boka tid för klippning och fotvård, men båda har varit fullbokade. Igår gick jag in igen på datorn och ser man på, då fanns det en ledig tid hos frissan, och även en hos fotvården. Så nu har jag kommit från frissan. Känns underbart skönt att ha en frisyr igen. Hon är så duktig på att klippa så jag är jättenöjd att jag hittat henne.

Vi passade också på att hämta ut en bambuhylla som jag beställt via Internet och den är nu hopskruvad och pryder sin plats i köket. Där kan jag ställa de kryddor som används mest, nära till hands, tar väldigt liten plats, alltså perfekt. Tidigare hade jag dem på en bricka men den tog upp mycket större plats och arbetsdelen i köket är inte stort.

Igår var en jobbig dag. Mycket pga av den tropiska värmen. Jag höll på och förberedde för utplantering av mina små zinnia-plantor och var väl lite för aktiv för jag fick ett sådant brusande och tryck i huvudet att jag fick gå in och lägga mig i soffan. Då kom en grannfru så vi satte oss ute under parasollet och drack en kopp kaffe. När hon gått hem så blev det sängläge i soffan igen och då sov jag i två timmar. Under pausen i hockeyn Finland-Tjeckien så gick jag ut och satte mig nere på Patio de la Rosa. Det var alldeles vindstilla, sjön låg spegelblank, bara något enstaka plask när någon sjöfågel slog ned i vattnet. Det drog förbi en god doft från häggmispeln, jag var utvilad, mådde gott. Då kom tankarna smygande. De orkar jag inte skriva om idag, men i morgon. Så den som inte vill läsa lite tråkiga saker, hoppa över min blogg i morgon.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.