Mer då?

Ja, vad mer håller jag på med? Fortsätter att leda vattengympan, har två gånger kvar på denna termin och då har jag alltså klarat av 4 terminer. Inte vad jag tänkte mig men men men…… Inte nog med det, jag är även invald i PRO:s styrelse här på orten. Så det kan bli. Jag minns när vi flyttade till Gästa på heltid, 2018. Då kände jag att jag måste lära känna mer människor än bara i byn. Den första kontakten jag tog var förstås med biblioteket, man kan ju inte leva utan att vara känd på bibblan. Så det har blivit några författaraftnar och bokcirklar med åren. Visserligen kom ju Corona med ett par säsonger utan större kontakt med människor, men nu är det glömt.

Läsecirkeln i PRO var också ett förstahandsval för att lära känna mer människor. Det visade sig ju att det är en mindre grupp att lära känna men å andra sidan så känner jag väldigt starkt för deltagarna. De har verkligen blivit mina vänner på djupet.

Så har det rullat på och kretsen människor jag känner har blivit större. Ni vet, man går på affären och alltid träffar man någon man känner. Det känns bra. Faktum är att jag visste inte att jag hade ett sådant behov av att vara ”igenkänd” utan det har kommit som en överraskning för mig.

Man tror att man känner sig själv, men ibland blir man överraskad. Nu ska jag förbereda kvällens middag. Lite extra blir det och tårta och Cava som efterrätt för vi ska fira en födelsedag lite i efterskott.

Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.