Inoljad

 

Jag passade på att olja in buss altanen igår, också, medan Åke gick och kollade på nyheterna…eller hur det nu var, han låg då och sov då jag kom in och funderade om det var intressanta nyheter dom visade 🙂
Det fattades träolja till ungefär 2 kvadrat, irriterande, att inte få göra klart då man ändå håller på. Fast jag lyckades nästan ställa till det även här. Jag hade nämligen väldiga problem då jag sedan skulle ner i bussen, igen. Jag hade råkat spilla lite just där jag skulle kliva ner, jag ville inte hoppa ner, jag ville inte heller släppa takluckan så jag försökte mig på några gymnastiska övningar och vred till benen så jag till slut kom mig ner, det sista jag gjorde var att sätta ner handen i den mahogny färgade oljan (nu blev ni förvånad va?) och fick lite problem med att försöka undvika att smeta ner i Niccos loft säng, samt våran säng…men jag klarade det.
På kvällskvisten tuttade vi på en liten brasa i grillen och testade marshmallows…inte gott, tyckte inte jag i alla fall, smakade typ, sockervadd, sen kom Emma och Johan, även dom har semester nu. Och imorgon kommer lillebror Lars, hans son Niklas och morsan och farsan, men då åker ju vi till Piteå så vi träffs väl först på söndagskvällen.
Idag blir det Malå igen, inköp av mer olja och sedan får vi se. Ni får ha en fin onsdag, allihop!

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Kan du inte göra dina gymnastikövningar på ett lite mindre riskabelt sätt i fortsättningen. Du riskerar ju att bryta nacken som du håller på.:) Och det vill vi ju inte.
    Ha det så skönt och lycka till med de resterande kvadratmeterna. Kram

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-07-06 19:04)
    Haha…ja, nu har jag överlåtit dom sista två, till Åke, själv har jag precis vaknat till liv igen, jag var så trött att jag var tvungen att sova bort en stund. Tror vi har haft varmaste dagen på hela året, idag, puh!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten