Spännande möte

 

Winstone fick först göra sig bekant med Niccos lägenhet, innan han kom ner och skulle få träffa sina systrar. Enya chillade, luktade på honom men kände sig dock, något osäker ändå, eller avvaktande:

Värre var det med Eloise, som tog sin tillflykt uppe på pallen efter att ha fräst åt honom, kollat in Winstone med världens största ögon, och kurat ihop i ett hörn:
Winstone däremot, backade inte ofta, han skällde till och med ut Eloise, och gjorde några utfall mot henne, men det såg mer ut som om han ville få igång henne till någon lek, men hon var svår att impa på, alla hans försök var bortkastade.
Vad han dock inte märkte var att så fort han vände ryggen åt, så klev hon fram och hon höll en väldigt låg profil, ville väl inte synas, och smög efter, bara för att kolla vad han skulle hitta på.
Nä, det här kommer nog att gå bra, klart att det tar ett tag innan dom accepterat varandra, konstigt vore det väl annars.
Nu ska jag upp och mata Winstone och sedan ta ut honom en liten stund, lovade att Nicco skulle få sovmorgon, en liten stund idag. Önskar er alla en fin tisdag!
 
Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Anna H

    Vilken fin bild på Nicco å Winston!!!!! Gissar att lilla vovven kommer ha två skuggor en tid framöver! Katter brukar ju dock förbli flockens ledare 🙂 //a

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Anna H (2013-03-06 09:39)
    Enya är rätt så tuff, nosar Winstone i ansiktet och vänder baken till och svansar iväg, Eloise däremot, fräser mer, men dom gör honom ingenting, utan då han skäller ut dom så går dom undan, Enya upp i fönstret och Eloise kurar ihop i ett annat rum.

  3. Tina

    Maria, gillar när du skriver:

    ”Nä, det här kommer nog att gå bra, klart att det tar ett tag innan dom accepterat varandra, konstigt vore det väl annars.”

    Nä, = lite neggo…Nog gå bra, = försiktigt optimist 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten