Han tippade över kanten

 

Vad glad man blir då solen skiner då man stiger upp, och vad snabbt det kan vända då man kollar på termometern, brrr…
Jag var nyss ute med yrvädret, ja jag vet, det blir mycket djurprat nu, Winstone klättrade uppför snövallen inne på gården och plötsligt får han ju syn på den där trägubben vi har ståendes mellan tallarna. Han tvärnitar, och lägger in backen så han tippar över snökanten och ramlar ner på grusgången. Inget större fall, men det såg ju för lustigt ut, och varför är det vissa saker som kan skrämma en hund, och andra saker, inte?
Det hade ju som varit en sak om trägubben rört på sig eller haft andra ljud för sig, men den stod ju bara där, så lugn och tyst.
Annars är allt som vanligt, jag ska till läkaren om 25 minuter, så får jag se om han kan svara på mina frågor, och man kanske får lämna nåt prov. Det kan ju inte vara meningen att man varenda natt, ska vakna av att strupen känns som om den limmat ihop och man har blodsmak i munnen. Så har det varit nu, sedan i julas, och jag är så innerligt less på det.
Sedan råkar jag ha förmånen att vara ledig idag så jag ska ut till Tina som bjuder på kaffe (det gissar jag i alla fall) och om inte det, så blir det då sällskapet hon bjuder på. Nicco mår inte bra idag, så då får hon ta Winstone, skönt, då får jag bli hel ledig, en stund 🙂
Nä, nu är det bäst jag gör mig klar att åka, så jag inte kommer försent, önskar er alla en fin onsdag!
Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Anna H

    Lycka till nu!!!! Hoppas verkligen du får svar på dina frågor! Annars finns ju alltid patientnämnden man kan vända sig till! //a

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Anna H (2013-03-13 08:25)
    Oja, jag kommer att skriva om besöket imorgon, kan säga så mycket att jag ger honom en andra chans… det hjälps inte, han är eller verkar åtminstone engagerad och påhittig, alla förtjänar väl en till chans, men inget mer, om det blir trassel igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten