Jag har ju tur jag…

 

Ringar som är justerbara… är egentligen ett otyg, detta hände då jag skulle lyfta till min chef och ringen särade sig och det kändes som om fingret skulle kapas av, typ, fast inte genast utan efter en stund:
Jaja, tur man har fler fingrar, sen skulle jag tömma diskstället, nu för en stund sedan, och tappar två glas som faller rätt ner på min hand och krossas där, jättebra jobbat, men återigen, tur man har mer än en hand då.
Jag var ju på öron/näsa/hals igår, och en kamera fördes ner genom näsan ner till stämband och struplock… allt såg bara bra ut, förutom en del slem så hans teori är att mitt onda härrör från den fantastiskt fina, långvariga förkylningen, jag åkte på i julas.
Han undrade vad jag tyckte om det svaret…vad säger man, jag sa att jag hade önskat att ett fel hade synts, så man hade kunnat åtgärda det, men… man är ju samtidigt dum, om man önskade det, för ingen vill väl ha struma, cancer eller annat elände. Så jag sa att jag får vara glad att det ser bra ut.
Han berättade även provsvaren som egentligen min husläkare skulle ha berättat för mig för över 3 veckor sedan, och även där såg det bra ut, fortsatt förhöjd sänka, men inte så mycket, och sedan sa han att jag fått en anmärkning på spirometri testet, så han tyckte jag skulle be dom berätta av vilken anledning.
Det tyckte jag var lite konstigt, eftersom hon som utförde testet sa att det var bra, hm… undrar just vad det var för anmärkning då?
Efter det besöket gick jag upp till mamma, hon fick ligga kvar ännu en dag och blir väl utskriven idag då, efter ytterligare provtagningar. Bra att dom kollar upp ordentligt, så kanske det blir någon ordning till slut.
Nu har jag tänkt mig ner på stan om ett tag och hämta ut passet till Nicco. Hon ska inte bara till Budapest i slutet av april, två dagar innan hon åker ska hon ta moppekortet också… det är mycket nu. Och till veckan ska hon, hör och häpna, göra sin prao med Åke, och följa med honom i lastbilen. Passar väl bra det, hon som säger att hon ska köra lastbil då hon blir äldre. Önskar er en fin torsdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2013-04-11 22:08)
  Och det är svårt när man ska i vatten hela tiden och böka med mat osv,men jag tror det läker ihop, fast det tar sitt lilla tag, svider fortfarande, faktiskt, fast det var över 3 dagar sedan.

 2. Tina

  Så fina bilder på djuren!

  Trist med din hand-otur!!! 🙁

  Hur mår mamma nu?

  Min far var lastbilschaffis!
  Jag tror att jag skulle passa jättebra, till det yrket! Tuta mycket med ball signal, köra långt, stanna och fika lite…om tid finns, för det verkar vara ett stressigt jobb…

  Och så prata och skoja över kom-radio, gör de det ofta?

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Tina (2013-04-12 08:21)
  Komradion är inget dom använder idag… ja, kanske några men inte på samma sätt som förut. Nnu är det mobil och i vissa fall datorer, stressigt är det och speciellt med dessa nya regler då dom faktiskt måste stanna då lastbilen säger det, annars blir det en plump i protokollet, och böter om dom blir stoppade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.