Inte underligt hon blev sur

Ni vet då jag skrev att jag ställt en förstärkare framför Niccos dörr, så katterna inte skulle komma åt och riva på korkmattan… som tur var hann vi inte fara innan jag hörde ett välbekant ljud däruppifrån, typ, ljudet från ett klösträd.

Jag var inte tillräckligt smart då jag ställde dit den så jag tänkte på att vända baksidan framåt, det vet ni väl, dom flesta av er, att framsidan på en förstärkare, påminner starkt om materialet på en klösbräda/klösträd. Inte underligt Eloise såg sur ut då jag sprang upp och vände på åbäket.

Gårdagen tillbringades till största del nere i källaren, jag har städat upp och röjt i tvättstugan och där katterna har sitt tillhåll, det tog sin lilla tid. Städat ur kylskåpet har jag också, man vill inte få några överraskningar serverade i ansiktet då man kommer hem och kommer ihåg då man öppnar kylskåpet att det var nåt man glömt där.

Jag hann med en fika med Anna och handling på strömpilen också, på kvällen ville mamma ha hjälp med några räkningar så jag åkte och gjorde bort dom, så nu är det inte allt kvar, innan vi åker.

Och då vi åker, får vi besök… jo, då kommer Theresé och Sally hit och ska kampera i huset. Dom är bjudna på dop på lördagen så det passade ju bra att vi råkade bo just i samma stad dom ska till 🙂

Vi får ju inte träffa dom den här svängen, men det dröjer inte så länge innan vi är där, hos dom i Järlåsa.

Åke hämtade hem dragstern igår, svetsad hjälmbur så nu ska den vara godkänd, nästan alla saker är på plats också, drevet som satt där var tydligen helt slut, inte konstigt att kedjan hoppat ett antal gånger, men nu j-klar ska väl grejerna hålla.

Ni kommer ju att få rapport från Fällfors, jag sms bloggar, och nu ska jag också ge en förklaring till varför alla mina smsbloggar från Piteå, började med ett G. Det står nämligen i beskrivningen över hur man ska göra att man börjar med att skriva ”BLOGG blablabla”, och så har jag gjort, men tydligen ska man inte skriva dit situationstecknen, dom blev till G istället, jaja, så kan det gå.

Ska även köra en snabbtest och se om dom fått till mmsbloggandet också, så kanske det blir någon bild därifrån. Önskar er alla en fin torsdag!

Maria Lundmark Hällsten