Ingen hinner ikapp

Vi gjorde ingenting av det jag skrev att vi skulle kunna tänka oss att göra, igår… jojo, så kan man också gå tillväga, eller jo förresten, Åke fick upp gardinstången i sovrummet så jag fick hänga upp ett gardinstycke där, det blev bra.

Annars var det promenader med Winstone, jag och Nicco åkte ner på strömpilen, handlade på Maxi och var in en sväng på apoteket, det känns som om Winstone är torr under tassarna och det fanns ju en tass salva att smeta in, så det köpte jag.

Det går trögt med staketet, vad stackarn… med sånt här väder vet man ju aldrig hur långt man hinner. Så igår kväll då vi satt ute så bestämde vi oss för att fälla ut den lilla markisen på bussen, så kan man ju lägga upp i alla fall några brädor därunder, så vi blir klara någon gång, då gör det ju inget om det skulle komma några droppar.

Vi såg i vanlig ordning på roliga klipp och jag fattar egentligen inte varför det ska vara så roligt då människor håller på att ramla och gör allt för att springa ikapp, framåtlutade med långa halsar i tron om att benen ska hinna upp huvudet, men det händer aldrig.

Så kom Nicco ner och tyckte vi skulle se på youtube istället, en massa klipp, men det mest roliga var dom smittsamma skratten i bakgrunden. Visst var även klippen roliga men utan ljudet till så hade det inte varit likadant.

Sen ville hon visa en hamster som hade ett typ av dockskåp som sitt ställe, och Nicco vill nu ha en hamster. Kan jag ju tro, men jag har haft en själv och vet att dom inte är så jäkla kul då man ska städa åt dom.

Min hette Frippe och liksom alla hans likar så gillar dom ju hamsterhjulen, där dom håller på springa benen av sig. Min morfar var och hälsade på en gång och han skulle sova över. Mitt i natten steg han upp och stoppade in en penna i hjulet, så det blev stopp, han var less på gnekandet.

Dom lever ju inte just nå längre än två år och jag sa till Nicco att jag förmodligen är en av få människor som tagit en 2 årig hamster, med blödande bak, till veterinären för att ge honom en spruta, för att göra slut på det onda. På den tiden kostade en hamster inte mer än tio kronor, och jag tror att jag fick betala betydligt mer för att dom skulle ta bort honom. Men å andra sidan, jag skulle inte ha hjärta idag heller att göra på nåt annat sätt.

Nä, det får räcka nu, med två katter och en hund… och efter dom här djuren blir det inga fler… jag vet, jag sa så då jag tog bort vår förra katt, Kisen också, och det funkade halvdåligt, men…

Önskar er alla en fin söndag!

016002001

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.