Bättre koll än jag

Jag pratade med Theresé, igår kväll, och sa att jag trodde att hon förlagt den bärbara telefonen eller hade gått i säng, eftersom det dröjde ett tag innan hon svarade. Nej, jag vet väl vart telefonen är, svarade hon. Hm…

Hon har bättre koll än jag, med andra ord. Jag skulle iväg igår, på en liten lunchträff, tidsbestämt sådan, och i sista stund kommer jag på att mobilen ska jag ta med. Men jag hittar den inte…alltså, jag vet ju dessutom att jag haft den på morgonen, så den finns, på riktigt. Jag börjar med att gå runt och kika på hyllor, köksbord, tv rumsbord, ja dom där absolut vanligaste ställena jag lägger saker på, men inte.

Nähä, små springer in i tv rummet tar vår bärbara hemtelefon för att ringa upp mobilen, slår första siffran… då dör den (vanligt i det här huset), stoppar ner den på laddning, och ser den väggfasta telefonen, hinner tänka ett stort HAHA… lyfter den luren och slår numret, då jag kommer till sista siffran, börjar telefonen bara att tjuta och den slutar inte heller.

I exakt samma sekund, kommer jag på att jag inte ens satt på ljudet på mobilen, så vad hade det haft för betydelse om jag ringt till den…*SUCK* eller stor, djup, utandning, med ljud till samt svordom. Nu börjar det bli bråttom också, in i köket, slänger ett öga mot diskbänken, och DÄR, på andra sidan, vid diskstället, ligger den, vad tusan jag nu lagt den där för??? Nåja, det löste sig och jag hann till den utsatta tiden 🙂

Idag har jag en tid, eller till och med två, att passa, en på skolan och sedan en då jag ska plocka upp Tina, som varit bortrest några dagar. Vi tänkte minsann kosta på oss en fika också, kan behövas under tiden vi uppdaterar våra göromål under frånvaron 😀

Nu ska jag ut med Winstone tänkte jag, en tidig sväng, kan ju vara skönt det också. Kolla in Enya, som tog plats i en ”leksaks”låda som innehållit ändan på en hund som ser ut att gräva i backen:

001 002 003Undrar om det gått sälja henne så där, eller blir det vad man kallar falsk marknadsföring? Den katten verkar då trivas överallt, tydligen. Ha en fin onsdag, allihop, och skickar ett grattis till Andy, som fyller år idag. Grattis!!!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Men mamma… De är ju bara att följa sladden för att hitta telefonen. Vi har ju fortfarnde ingen bärbar telefon… Och bara en släpbar, med inte allt för lång sladd, som förhoppningsvis ingen flyttat på när man behöver den.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Aha…youre busted!!! Men svårt att ha senilsnöre till mobilen, hm…

 2. Theresé Hällsten

  Du får skaffa nån Linnea lösning. Typ gummiband runt fotknölen för att kunna dra telefonen som en pistol, magväska där de ju får plats annat också, eller kanske sy in armfickor på alla tröjor där du kan ha den så som pappa brukar ha ciggpaketet på somrarna. Be creative!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag har ju redan en sån modell men den gäller ju bara på sommaren, med uppvikta byxben, haha…det värsta är att det bara är bra då man sitter still, typ i bilen 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten