Suspekt penis

Såg detta på vk.se för ett tag sedan:

001

Undrar vad bananer har med penisar att göra…egentligen??? Ok, att man kanske inte sätter ut en bild på en penis men behöver man illustrera den, överhuvudtaget…det räcker väl med ordet för dom som är intresserade, och om det var absolut nödvändigt med en bild, varför inte en tecknad sådan då? Gissar att en sån då kunde ha väckt anstöt på nåt sätt, fast hade det handlat om bröst, hade det varit ok och det hade visats ett kvinnligt sådant, vad annars…en manlig bröstkorg säljer nog inte lika bra, ja, det var bara en fundering, så här på måndags morgonen.

Haha…sen kan jag inte låta bli att tänka lite längre, ta nu ett barn (det är väl oftast dom man ska hindra att se och fundera över såna här saker, i en alltför tidig ålder), men ponera nu att ett barn som precis lärt sig läsa, såg denna framsida, ser bananen och ordet…klurar en stund och tror att banan har fler namn än ett…jojo, står därinne i affären vid frukt & grönt, med sina föräldrar och frågar om h*n kan få en…

Nu över till något heeelt annat. Jag skrev ju om fingervantar som man nödvändigt skulle måsta ha för att kunna fippla på med mobilen, och på min mobil, behövs inga speciella vantar, det funkar med fluffiga, vanliga, svarta, vita, tumvantar, ja vad som helst. Och sedan körde vi en test på Tinas mobil, och nej, där gick det inte.

Hon har ju en annan typ av mobil (jag vet inte, kanske en Iphone) och den måste man ha spec vantar för att kunna hantera om man nu vill ha vantar på sig, men varför??? Jag har en Nokia, ni vet, en sån där som klarar att överleva det mesta, inga spruckna fönster eller annat, den är slit tålig, varför kan man inte använda samma sorts glas eller vad det nu är, på andra mobiler då? Som håller…och som det inte behövs special saker för att hantera.

Går ut hårt och ökar, brukar man säga men jag tror jag gjorde tvärtom 😀

Nä, nu ska jag släppa upp katterna och mata alla djuren innan utgång, ha en fin dag, allihop!

019

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Tina

  Hej! I mobilsamnanhanget bör nämnas att du ej besitter en sk Smartphone. Varken en android eller iPhone.

  Vi får forska vidare på telefonskärmarna och se vad sker!!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nä, det vet jag, men det är en mobil med pekskärm, och skärmen tycker jag inte skulle spela någon roll, om den sitter på en smartphone eller iPhone. men dte kan vara med så mycket annat, för att få sälja så mycket som möjligt, gör man spec saker, som krävs och som inte heller passar till allt. Tacka vet jag telefonen med snurrskivan, inget meckel utan rakt på…bara 😀

 2. Daniel Olsson

  Angående mysteriet med skärmarna så beror det på att det är två olika pekskärmsteknologier, kapacitiv och resistiv. Kapacitiva skärmar (vilket bl.a. iPhone har) kräver att det föremål som rör skärmen är elektriskt ledande, medan en resistiv skärm känner av allt som trycker på den. Därför kräver alla smartphones med kapacitiv skärm att man har en vante med en elektriskt ledande yta på fingrarna när man använder dem, medan resistiva inte har det kravet utan fungerar med nästan vad som helst.

  En tydligare beskrivning av skärmtyperna (och deras för- och nackdelar) finns här:
  http://m3.idg.se/2.1022/1.300912/tekniken-sa-funkar-pekskarmarna

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Aha, tack för informationen, kan du svara på fördelen alternativt nackdel, med dom olika pekskärmarna? Jag ska kolla in länken och se om jag hittar nåt där. Jo, nu har jag gjort det, och jag förstår skillnaden, intressant, faktiskt 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.