Noll koll eller full kontroll

Jag testade att ringa vårdcentralen redan tjugo i åtta, igår morse, och gissa vad…dom gav mig en återuppringningstid, 8.15 😀 Och där meddelades att tiden jag fått var ett telefonsamtal, någongång mellan 8-9, ha…


Ja då var det ju tur att jag inte bara gasade iväg dit och förväntade mig att få komma till någon som jag inte visste vem det skulle vara. Sköterskan förklarade också att det måste ha varit någon som klickat på fel, då dom la till tiden, hm…

Ja jag vet inte, om det är så, så borde kanske systemet ändras i vilket fall som helst, eftersom det är rätt ofta detta fel inträffar.

En tid i Lycksele har jag då fått, och den fick jag veta rätt tidigt, 19/2 ska jag dit, det värsta är väl tiden, jag ska anmäla mig i receptionen, 8.10, så jag lär ju få kliva upp tidigt som tusan. Där blir det då en liten kontroll på hur man mår, en del prover ska tas, och det är väl bra att dom håller koll.

På tal om koll…så damp det ner ett brev i lådan igår, där det stod om min försäkring i Skandia..som jag inte hade koll på att jag faktiskt har, och gissa nu, vad jag läste för intressant, den täcker bland annat fula ärr som kan ha uppkommit, i samband med olycka eller sjukdom, och gissa vidare om jag råkar ha ett rätt så komiskt ärr, på min mage. Jag ska kolla upp det där på måndag, då jag kan ringa dit och höra vad jag kan göra åt saken.

Det kom även andra saker i brevlådan, i förrgår, en påse med gott och blandat från Tina. Hon har fattat att jag fattat tycke för dom små minonerna, och hade hittat lite sånt i Spanien. Även dom sedvanliga disksvamparna, som är bra till allt.

2016-01-15 08.26.00

Den här lilla pillerasken innehöll också en tatuering som Nicco ville ha, jo det var nog tur att hon tog den och inte Sally. Hon höll inte på få loss den, och se, den lämnade ett vitt fält runt tatueringen, verkade som den tog färgpigmenten med sig. Wax on, peal off…:D

2016-01-15 08.26.26 2016-01-14 22.31.27

Jag var en sväng till ”gammbossen” igår och som vanligt susar tiden iväg alldeles för fort, vi hinner ju aldrig prata så det blir tyst, i brist på samtalsämnen. Men jag skulle hinna hem och gå ut med Winstone innan jobbet.

Jag ska ut på jobb idag, bara några timmar och i övrigt ska vi nog bara chilla…kanske:

2016-01-13 09.39.01

Ha det fint, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Maggan

  Men snälla Maria. Nu tar du och ringer vårdcentralen och säger att du inte vill ha sms-påminnelser. Du har ju stenkoll på alla dina tider i din egen almanacka vad jag förstår. Det fungerar i Holmsund.
  Nummer två. Ring till Lycksele och tala om för dom att du bor i Umeå (det verkar dom inte ha förstått) och förklara att du måste få en tid tidigast 12.00 eftersom du har så lång restid. Det är ju långt fram i tiden och det ska inte vara problem för dem att ge dig en ny tid. Enda problemet är ju att om du ska vara fastande. Då vill dom ju att man får en ”tidig tid”.
  Kram och lycka till.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Haha…ja Maggan, stenkoll, jag vet inte, jag, känner mig lätt disträ, ibland 😀 Nicco tyckte också att jag skulle ändra tiden, men jag har räknat ut att jag inte kliver upp tidigare än då jag jobbar helg, och kan åka hemifrån, samma tid som då. Och det är överkomligt. Ekonomiskt sett, är det nog också bättre, för då har inte Dollarstore, hunnit öppna innan jag är väg hem, igen 😀 Nå, jag ska fundera, man kan ju alltid ringa dit och fråga om det finns en bättre tid, i närheten av just den dagen, så slipper man känna stress. Kanske man kan få med sig någon dollarstores fan, mamma, är ju ett option. //Kram

 2. Maggan

  Ta och ring Lycksele och säg att du vill ha en tid som stämmer med Dollarstors tider. Jag tror att dom har humor även i inlandet och dom kommer aldrig att glömma dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten