Nu ska jag vara übersmart, hehe!

Sitter och funderar, hur i hela världsalltet, man kan tappa bort ett par jeans, seriöst?

Det är ju inte så att jag gått ut med ett par brallor på mig, och kommit hem utan. Inte heller har jag haft jeansen i en påse och sedan råkat kasta bort dom. Vi kan även stryka eventuella misstankar om stöld, torktumlartjyven, påslakansfenomenet där kläder åker in i påslakanet, eller att Winstone ätit upp dom.

Har gått igenom min garderob 3 gånger. Även Åkes, om utifall att, jag misstagit mig och lagt in dom där i tron om att det var hans. Men nä, dom är puts väck! I GIVE UP!!!

För det är väl oftast så, att då man ger upp, slutar söka och upphör med att fundera över försvunna saker, så poppar dom plötsligt upp igen, från ingenstans. Jag hoppas på det!

Nicco lånade ju min bil igår, hon hade en mission, en ny tatuering minsann, så här ser den ut, jag stal bilden från hennes insta:

Hon berättade för han som gjorde den, Pontus i Holmsund, att jag sagt att jag aldrig skulle göra en tatuering, och sedan ändrade jag mig till att jag aldrig skulle betala för en i alla fall, och då betalade ju hon och Theresé för den jag har på armen…jisses!

Så om jag nu är übersmart, så funderar jag ut nåt jag verkligen vill ha, men kör tvärsom tekniken, och påstår att jag aldrig i hela livet skulle göra eller köpa nåt dylikt, och sedan avrundar jag med…att jag då i alla fall, aldrig skulle betala för nåt så dumt hehee….sen inväntar jag min födelsedag och då vet jag vad jag får 😀

Sen tog jag med Winstone då jag skjutsade tillbaka henne hem (för att få igen min bil) och vi lät Tano och Winstone, träffa varandra. Tano glad och lekfull, Winstone värsta surgubben, men dom härdade då ut tillsammans även om Winstone inte ville ha honom alltför nära. Men det är en början, får vi göra detta lite oftare så kanske det går jättebra, till slut:

Idag ska jag betala räkningar, kul, plocka fram symaskinen och fålla upp några byxpar, åka och handla så jag får fylla upp skafferi och kylskåp, sen funderar jag på en tripp till Avion, kanske, men dit kan jag åka efter middagen, så får jag pyssla på lite här hemma först.

Gjorde semmelkladdkaka igår och att äta en bit av den är som att käka inkråmet i en semla, gott som tusan men sött. Jag bytte dock ut en del av mjölet till mandelmjöl, så lite mindre kolhydrater blev det i alla fall. Klicka på bild för recept och det var där jag lånade bilden:

Apropå gott, och sött, så köpte jag dom här godisarna:

Och dom är verkligen supergoda. Det som tar ner dom är att dom ersatt sockret med sötningsmedel, det är ok för mig, då jag i det fallet slipper ett sockerfall, men det bästa hade ju varit om man kunnat använda naturligt socker från frukterna istället.

Hoppas på en fin och solig dag, för er alla!

Maria Lundmark Hällsten