Han har det lite jobbigt, killen 🐕

Nu ska svÀgerskan Ewa, göra vÀggarna nere i tvÀttstugan. Lite spackel och fÀrg, det Àr ju nÄt jag inte ens vet hur man gör. Ja mÄla, fast det var inte riktigt lÀge att göra det just nu. Skulle jag mÄla pÄ ett papper, sÄ Àr det vÀnsterhanden som jag anvÀnder, men att mÄla med pensel pÄ en vÀgg, dÄ anvÀnder jag högern. Och jag Àr inte helt ÄterstÀlld efter pallkraschen, högersida tar emot.

Dom, storebror och Ewa, kom hit igÄr och eftermiddags fikade med oss, samt kollade hur det sÄg ut, dÀrnere. Jag ska fixa spackel och fÀrg imorgon, sÄ fÄr vi se, dÄ hon sedan har tid.

Jag tÀnde ljusen inne i matrummet, och varje gÄng jag gör det, sÄ gÄr Winstone igÄng. Upp pÄ soffan, kika i fönstret, och sedan vill han börja skÀlla. Han vet sÄ vÀl, att det Àr nÄt pÄ gÄng. Men det blir ju lite jobbigt för killen, dÄ det Àr typ 20 minuter kvar, innan nÄn ska komma. Jösses!


Mitt i fikat dök Nicco och David, med sonen Arvid upp. SÄ Àven dom, joinade oss i kaffedrickandet. David som by the way, Àr en av killarna som styr upp den nyöppnade Rökstugan BBQ, hÀr pÄ VÀsterslÀtt.

Öppnandet i fredags var tydligen en hit, sĂ„ nu hoppas vi att det hĂ„ller i sig. David Ă€r förövrigt killen lĂ€ngst till vĂ€nster pĂ„ bilden.


Var Ă„terigen med pĂ„ en V75 andel och vi fick in 7 rĂ€tt…

 


Men som vanligt, vad Ă€r vĂ€l 7 rĂ€tt att dela med andra, dĂ„ utdelningen bara lĂ„g pĂ„ 7779 kronor. Fast den kostade Ă„ andra sidan, inte ens en guldpeng, sĂ„ det var ju en jĂ€dra avans pĂ„ den guldpengen đŸ€©


Lite som eken vi har bakom husknuten. Ifjol var det 1 ekollon pÄ trÀdet. I Är, nÄgra fler.


Önskar er alla en fin söndag! Ser ju ut att kunna bli en fin dag, vĂ€dermĂ€ssigt ocksĂ„. Skulle försöka fĂ„ den dĂ€r fĂ€rgklicken i molnen, att synas lite bĂ€ttre, men he gack intÂŽ.