Truppen har förflyttat sig framåt..

Glömde ju bort kalenderöppningen i gårdagens inlägg. Men här kommer lucka 3 i alla fall.

Det var nog bara en utfyllnadsgrej, en magnet att använda som till exempel, sidomarkör.

Jag har gjort nåt så galet som beställt 9 stycken bordslöpare, har ni hört nåt så dumt. Fast jag tyckte inte det var dumt. Har fastnat lite i det där som var poppis ett tag förut, att lägga löpare tvärsöver bordet, och till vårat, krävs 3 stycken.

Nu skulle ni kunna få gissa vad jag betalade för dom men väldigt få, verkar vara villiga att ge sig på att gissa, så jag avslöjar det här och nu. På Jotex har dom utförsäljning och jag betalade, inklusive frakt, 525 kronor. Som fått, och jag börjar med lite julduksstuk.

Nåt jag inte fick utkört, men fick hämta själv, var dessa dekordekaler.

Åke undrade om jag sa något till den person som stod inne på utlämningen på Postnord. Men nej, sa jag, varför skulle jag förstöra hennes helg, det är ju knappast hon som schabblat. Bättre att jag tar historien med dom som sitter högre upp.

Den större dekoren hade jag måttbeställt till vår halldörr. Jag tycker det blev jätte najs. Det enda som stör men som jag inte kan göra något åt, är att dörren, sedan tidigare, haft en dekor, och den satt inte fast på alla ställen. Nåt jag inte såg innan, men efteråt.

Det blev alltså lite bubblor och dom går inte att trycka bort eftersom underlaget inte sitter fast. Nå jag får leva med det, i övrigt är jag nöjd och kan tänka mig att beställa dekorer till våra källarfönster.

Apropå källaren så har det hänt saker därnere. Den lilla truppen av fultomtar, har förflyttat sig framåt…oh no…

Ingen vet vart detta bär hän..

Däremot borde i alla fall nån veta vad dom tänkt med klockan på Thule huset. När vi åkte tillbaka från Postnords utlämningsställe på Teg, så passerade vi Tegsbron igen och se, nu höll dom på att återställa tiden igen. Eller ja det antar jag, annars plockade dom ner resterna av den och det vore ju absolut för…taskigt.

Vi käkade enkel lunch igår. Åke fixade tunnbröd och jag kokade buljongen. Det blev blöta.


Jag frågade Mary, over there, om detta var något dom åt. Hon visste inte vad det var men hon gillar bröd och skinka så hon hördes skulle kunna gilla det. Fast det var svårt att förklara hur man äter det. Sen vet jag inte om det känns som mat, det är ju bara en macka, precis som pizza, haha. Men gott är det i alla fall, och det är väl huvudsaken.

Nu ska jag försöka hitta på vad dagens lunch ska bestå av, tycker att mina idéer om mat, håller på att tryta. Ska koka högrev, så det lär då bli köttsoppa till lördagsmiddagen, om jag inte tvärvänder och kommer på nåt helt annat, det har hänt förut.

Önskar er alla en fin lördag! Och här kommer lucka nummer 4…

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Tina

  Jag förstår inget av fina julkalendern…plastbitar i plastförpackning, instoppat i kartong…Är det leksaker eller ska ni bygga ihop en folka ”på riktigt”. Det vore ju coolt

  Kram från måndagsmorgon 6 dec i Torrevieja. Vi har helgfirande i flera dagar. Spaniens konstitutionsdag och katolskt religiöst firande, angående Marias obefläckade avelse. Alltså att ett barn föddes utan synd. What? Ja, jag ska inte säga något mer. Var in i kyrkan, häromdagen och fotade biktbåsen. Helt perfekt med det där biktandet Pröjsa 50 euro och tala om vad fel (oftast otrohet) du gjort (oftast gifta män) och få förlåtelse. Detta upprepas sedan, utan problem hah hah ha

  Kram! PS Hoppas att du inte är så syndig av dig. Du heter ju Maria och allt…

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Ja den ska byggas ihop till en fin liten folkabuss. En del i varje låda, fram till jul. Haha, vi hade ju en orange till och med, då Theresé var liten. Med kalendern följer även en bok om lite historia runt Volkswagen. Åh jisses… jaha man ska betala 500 spänn för sin syndaförlåtelse också, kyrkan har pengar att tjäna, med andra ord. Jodu, mitt namn må jag ju leva upp till, fast jag döptes nog inte efter bibeln, hahaa…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.