24 timmar i annan del av landet

Har spenderat 24 timmar i annan del av landet. Det har varit rofullt, natur runt knutarna, underbart god mat, promenader, prat och…tadaa…svamp. Vilka sagoväxter!

Började gårdagen med stuglunch ute hos Anna och Ingvar på Genesön. Havsutsikt från fönstret.

Sen tog Ingvar med sig Åke i bilen, medan jag och Winstone tog rygg på Anna och begav oss ut på skogspromenad. Slutmålet var en strand på andra sidan. Jag drar till kartkortet och visar vart dom har stugan(röd prick längst ner på kartan), och vart vi gick (röd prick längst upp). Ingvar äger ingen raket men där tog vi alla fall bilen hem…typ 😜

Lite promenad bilder från den turen

Korvgrillning och kaffe på agendan

Här är det Ingvar Näslund som fotar

Sen plockade vi kantareller några meter från stugan som sedan rensades av Anna. Ingvar gav sig på att ta porträttbilder av Åke.

Och jag fotade tillvägagångssättet 😁

God middag! Så pass att Åke nämnde den då vi käkade vår middag hemma, alldeles nyss. Den var spot on! Och kommer definitivt att tillagas även här hemma. Vad det var? Nä ni, det avslöjar jag inte, förrän jag gör den själv, haha.

Efter prat, kaffe, rabarber kaka och lite annat smått och gott. Så tackade vi för oss och gick ner till gäststugan där vi sovit gott.

Dagen startade med frukost. Anna tog med mig på en lång promenad till andra sidan fast åt ett annat håll. Här kommer kartan igen. Men nu med annat mål i sikte.

Här ser ni, vad Öviks kommun, bidragit med. Bastu, altanhäng, utedass, rum att sitta inne och käka i om vädret sviker och brygga.

Kostar inte en krona men man får givetvis bidra, om man vill.

Blev några steg igår, och några idag

Väl hemma igen så skulle vi ut och testköra Camaron efter justeringarna. Vi tog oss till cykelbanan och där dog den. Som om nån klippte elledningen nånstans. Såå…nu ska vi se om vi får tag i nån frivillig som kan hjälpa oss att knuffa in den i garaget igen…jösses 😶🙃 Jo det fick vi…tjopp tjopp så var grannen Thord här och ”baaam” så var bilen tillbaka inne i garaget igen 👌👍✌️

Nå, allt som allt blev det en helg som var lite utöver alla andra ”vanliga” helger då man bara sitter hemma i soffan. Trevligt minsann och Anna och jag, tänker ses igen, inom en snar framtid. Jo, jag vet det, för det är till och med bokat…och det kommer att kosta en liten peng också 😜😁 Men inte så många klöver

Ha en fin söndag kväll, allihop!

 

Maria Lundmark Hällsten