Ljudeffekter och andra effekter đŸ˜¶

Vilket fantastiskt vÀder det var igÄr. 5 minuter utomhus, dÀr man knappt kunde titta upp dÀr man gick, och det dröp av vatten om klÀderna. Snöblandat regn kan vi gott klara oss utan.

Skulle gÄ över vÀgen. Jag valde snabbvÀgen, dÀr det inte Àr ett övergÄngsstÀlle. Bilisterna kÀnde sig pliktskyldig att stanna och slÀppa över mig. SÄg sÀkert ut som om jag var blind och stod och famlade i luften för att kunna se vart jag skulle sÀtta ner fötterna samtidigt som jag ville fÄ bort snövattnet frÄn ögonen. Haha..

Vi, hunden och jag, har redan varit ut en svÀng pÄ morgonen. Inget nedfall men det Àr halkigt, sÄ det kÀnns bra att ha icebugs pÄ fötterna. Winstone ser dÄ helt slut ut. Eller sÄ berodde tröttheten pÄ att jag steg upp strax innan 7, klÀdde pÄ mig och vi gick ut med en gÄng.

Jag gjorde en insats ute pĂ„ balkongen igĂ„r och skottade den ren frĂ„n den tunga snön. Åke satt i tv rummet och sa sedan att Winstone hade funderat vad jag gjorde dĂ€r ute. Han hade följt hĂ€ndelseförloppet med stor nyfikenhet. Åke sa att det dundrade och lĂ€t som om det var en traktor dĂ€r ute. Jag skrattade och sa att vem vet, jag kanske arbetade med ljudeffekter och brummade pĂ„ medan jag skrapade med spaden mot betonggolvet.

ApropÄ ljudeffekter/effekter, sÄ hittade jag denna text och bild pÄ nÀtet

 

Skrattade igenkĂ€nnande fast den gĂ„ngen handlade det inte om en dator, utan teven. Vi var uppe i MalĂ„ en vinter. Förmodligen jul, och det var bara jag, Åke och Nicco dĂ€r. Det var becksvart ute, jag och Nicco sitter och pratar i teverummet. Teven Ă€r svart, som i svart och avslagne, vad vi tror, i alla fall.

FrÄn ingenstans sÀger den plötsligt -Vad gör du ikvÀll? Ska vi gÄ pÄ bio (hÀr kan jag komma ihÄg den exakta meningen lite fel, men det var nÄt i den stilen). Jag och Nicco hoppar till, stirrar pÄ teven och tittar pÄ varandra som för att sÀga, visst hörde du ocksÄ det dÀr.

Efter en undersökning av teve sĂ„ förstod vi att nĂ„n haft pĂ„ teven, kommit Ă„t nĂ„n kanal istĂ€llet för att stĂ€nga av den. Och det var nĂ„n typ av syntolknings kanal, frĂ„ga mig inte
 För samtidigt tĂ€nker jag att om det bara var en pratande röst sĂ„ mĂ„ste det ha varit vĂ€rldens trĂ„kigaste historia. Om det bara pratas en gĂ„ng var tionde minut. Eller sĂ„ var det fel pĂ„ teven, det skulle egentligen ha varit en bild
roligt var det i alla fall och överraskande.

Lite kul var det ocksĂ„ att det minnet som poppade upp just idag, var vad Åkes dator hittade pĂ„ att göra dĂ„ han tog Winstone och gick ut pĂ„ en kvĂ€lls promenad, för 3 Ă„r sedan. La ut den pĂ„ TikTok 2 dagar senare, dĂ€rav datumet som inte stĂ€mmer. Klicka pĂ„ bilden för att se klippet

 

Ha en fin tisdag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Annelie

    Huvva đŸ˜± Jag var nys ute och hĂ€mtade ved och tog bort lite snö runt bron. Blir irriterad över att mobilen hela tiden stoppar min ljudbok (förmodligen för att jag böjde mig och nĂ„gon knapp kom i klĂ€m). Till slut brast det, jag har ont, lyckades fĂ„ vedlasset över mig och nĂ€r jag tar hand om snön bryts det IGEN sĂ„ jag utbrister HÖGT (vi har inga grannar och jag brukar inte anvĂ€nda fula ord men det var vĂ€l den dĂ€r droppen) MEN FÖR I HELVETE! FĂ„r till svar frĂ„n mobilen -Det dĂ€r var inte snĂ€llt.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten