Till slut sĂ„g jag ljuset đŸ€©

Hamnade down the memory lane dÄ jag skulle leta efter ett mejl jag skickat för 12 Är sedan. NÀr man skrollar bland alla skickade mejl sÄ dyker det förstÄs upp sÄna man inte kan lÄta bli att öppna. Jag och Tina hade lÄnga konversationer via mejl pÄ den tiden.

DÀr finns ocksÄ jobbmejl, allt som hÀnde med pappa och mitt i allt elÀnde sÄ intrÀffade andra saker som inte alls var sÄ roliga. Men genomgÄende sÄ sitter jag ÀndÄ dÀr och ger svar pÄ tal i mÄngt och mycket. Hur orkade jag
eller vid nÀrmare eftertanke, jag tror att det Àr precis sÄ jag Àr, till vardags Àn idag

Med viss modifikation. Jag hÄller ju pÄ lÀra mig att slÀppa tag om sÄnt man ÀndÄ inte kan förÀndra, och det har jag blivit rÀtt bra pÄ. DÀr besparar man sig mycket jobb för lite eller ingen lön alls.

Man behöver inte alltid fĂ„ lön/belöning” för sĂ„nt man gör. Men uppskattning, att göra för andra det dom sjĂ€lva inte orkar, att vĂ„ga sticka ut hakan ibland och fĂ„ bekrĂ€ftelse att man Ă€ndĂ„ gör eller har gjort rĂ€tt. Det Ă€r inte alls sĂ„ dumt, alla gĂ„nger. Man fĂ„r vĂ€lja sina strider. Jag brukar ta dom som jag blir sjukt förbannad över och som tur Ă€r, finns det inte sĂ„ jĂ€tte mĂ„nga sĂ„ jag klarar mig bra.

I detta mejlarkiv hittade jag en kul kille som fick Ă„ka med i Jeepen. En Lelle, förstĂ„s, hahaa
bless his soul

Även ett recept pĂ„ en saffrans kladdkaka. Hm, och saffran har jag sĂ„ nu undrar jag om jag ska sno ihop en sĂ„n kaka och ta med till mamma. Jag ska dit nu pĂ„ morgonen och vara hennes chaufför. Ska klura pĂ„ den en stund. Ska Ă€ta frukost först och sedan gĂ„ ut med Ulmerkotten (lĂ€s Winstone).

Har inte talat om för mamma att vi köpt ”ny” bil sĂ„ hon kommer förmodligen inte att fatta att det Ă€r jag som kommer, hehe. Jag höll pĂ„ bli galen igĂ„r dĂ„ jag skulle hem frĂ„n jobbet. Jag slutar 23.00 och vill gĂ€rna se vĂ€gen. Hann nĂ€stan Ă€nda hem innan jag fick till innerbelysningen sĂ„ jag kunde se hastighetsmĂ€taren, samtidigt som jag fick ha Ă„tminstone halvljus pĂ„. Tur att det Ă€r lite trafik den tiden pĂ„ dygnet. Jo jag fick igĂ„ng alla i och fick Ă€ven testa helljuset, perfekt, det funkade utmĂ€rkt.

Det finns till och med backljus, det Àr nÄt jag aldrig fÄtt uppleva sÄ det kÀndes jÀtte najs dÄ jag har för vana att backa in pÄ vÄr gÄrd.

NĂ€men jag önskar er alla en fin fredag och skickar ett Grattis pĂ„ namnsdagen till TheresĂ©. Jo, det Ă€r hennes namn i almanackan idag 😉

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten