SD-martyrer, Stora Nolia och Sörfors Golf

SD-MARTYRER
De s.k. vänsterungdomar som störde Sverigedemokraternas torgmöte igår har säkert baksmälla idag. Hur fel det blev när man egentligen bidrar till ännu mer uppmärksamhet för SD. Genom att störa och väsnas ger man egentligen klartecken till odemokratiska metoder och underkänner sig själva.

STORA NOLIA
Ska till Piteå och Noliamässan idag. Tänker ha kultur, design och innovationer i bakhuvudet när jag går runt. Frågan är om och hur själva mässutförandet kan utvecklas. Blandningen av att inspirera, göra affärer och skapa underhållning är egentligen spännande. Ett sätt är att engagera fler aktörer som ägare i mässbolaget för att tillföra nytt engagemang ’från topp till tå’.

SÖRFORS GOLF
Jag ser att det börjar finnas en del kommentarer kring golgsporetn i Umeå. De flesta vet att Sörfors golf är mitt inne i en besvärlig ekonomisk situation. Men den är inte värre än det som kan drabba föreningar av och till. Det finns förslag till lösningar som bygger på både att alla hjälps åt samtidigt som men kan få ett tillskott av medlemmar. Golfsporten har de senaste åren drabbats av en medlemssvacka. Det är egentligen detta som är problemets kärna och då ska lösningarna för Sörfors också sikta på att stärka medlemsböckerna. Alla tjänar på det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.