Generöst av Krister Olsson!

Dagens stora julklapp i Umeå är Krister Olsson och Baltic-gruppens beslut att med 20 miljoner öka tillgången på jobb för unga i Umeå. Ungdomsarbetslösheten är utan tvekan den viktigaste frågan just nu!

Krister Olssons initiativ går helt i julens anda – generositet. Dessutom är budskapet att arbetsplatserna inom både kommuner, landsting och det privata näringslivet att göra allt för att öppna dörren för fler unga. Det är låga arbetsgivaravgifter för alla under 27 år. Här finns många med bra utbildning och stora ambitioner.

GOD JUL

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

 1. Putte

  Krister Olsson han tar tag i saker och verkar för ett bättre Umeå!

  Vad gör du SO E?

  Du svarar inte ens på frågor på din blogg – du ”kastar” skit på andra politiker som ställer upp på olika listor när Maud Olofsson gör det då är du tyst.

  Umeå behöver Krister O. 10 gånger mer än Umeå behöver dig -var snäll sluta med ditt politiska uppdrag du ”skämmer” bara ut dig.

 2. Sven-Olov Edvinsson

  Hej Putte – ursäkta, vilken fråga har jag inte vesvarat! Håller med att Krister Olsson säkert spelar större roll än vad jag gör. Men som tur är det inde Du Putte som bestämmer vilka Centerpartiet för fram som kandidater

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.