Skönt att Löven klarade trycket! Härligt Brink!

Björklöven – Mora slutade 5-1! Skönt att löven klarade trycket och slapp ett garanterat slitsamt kvalspel om nerflyttning. Nu gäller det att bygga vidare. Skulle tro att det inte är alldeles lätt att fungera i den kritikstrom som har mött Björklöven från fans, bloggare, tyckare. Närkommunalrådet går hårt åt laget i sina bloggar tycker jag att det inte gangnar hockeyn i alla fall. Politiskt är vi flera partier som seriöst arbetat för att bla.undvika konkurshot på Björklöven. Det skulle aldrig falla mig in att kritisera enskilda personer i laget!

Umeå behöver bra idrott, framgångsrika lag ochframstående idrottsmän. IKSU damers innebandy glänser, UIKs damfotboll har kanske tappat toppkänningen. Dalen i herrarnas innebandy kämpar strax under toppen. Hockeyn och basketen  har en bra bit kavr uppåt. Badminton sviktar. Man kan undra var "draget" finns härnäst?

Hur som helst ska Jörgen Brink ha många lagerkransar. Han är värd framgången i Vasaloppet Han känns som en Umeåvän!

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Urban Bengtson

    ”Draget” inom idrotten i Umeå kommer om politiker och näringsliv ser idrott för elit, motion, ungdom/barn i kluster med samverkan för utveckling. Det ”drag” fås bäst och mest genom utvidgning och fördjupning på och vid IKSU Sportcenter.

    En öppning i flera avseenden är friidrottsarenan i skogen ovanför IKSU-hallarna med ett öppet samarbete mellan kommun, universitet och IKSU, där fler idrottsföreningar i Umeå får tillgång till detta stora och fina idrottscampus.

    Avgörande för det riktiga ”draget” är då 50-metersbassängen som vid 25:an där blir ett ”dragnav” för simningen och andra idrotter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.