Grattis Holmön – nya svävaren första pusselbiten på plats!

Många års osäkerhet kring förbindelserna med Holmön går nu sakta men säkert mot en permanent lösning. Detta tillhörde en av Åsa Torstenssons tidigaste beslut 2007. Men nedkomsten har tagit tid!

Vinterns  isläge är det tuffaste på länge. Den svävare som nu finns på plats och snart kommer i trafik är en bra lösning för tillfälliga transporter. Nya färjan kommer i sommar. Nya biljettpriserna ska beslutas. De som är fastboende på Holmön får via Umeå kommun fria resor året runt medan vi andra besökare får betala som om vi åker länstrafiken.

Det kommer att bli bättre kapacitet för alla sorters transporter. Förhoppningen är att Holmön blir mer attraktivt – året runt!

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Sven-Olov Edvinsson

    Hej Vidar – som jag skivit förut: Aldrig har så mycket resurser satsats på rehabilitering efter sjukdom som nu. De som är sjuka får också den sjukskrivning som behövs. Sedan möter jag i vardagen väldigt olika beslut från olika handläggare inom försäkringskassan. Än så länge får många rätt nr de överklagar FKs beslut. Det kommer att bli enhetligare framöver.

    Men Vidar: Vad har din frågan med min blogg om Holmön att göra?

  2. Vidar

    Det har inget med din blogg om Holmön att göra, det kanske du har förstått.

    För att komma i kontakt med dig i din blogg så valde jag att kommentera under ditt senaste blogginlägg med förhoppning om ett svar på den fråga jag ställde och svar fick jag men inte på min fråga, jag fick allianspolitiker svar – försvar!

    Vad tyckte du om artikeln och regerings behandling av den specifika patienten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.