Fototriss: Utsikt

Veckans fototriss handlar om Utsikt. Utsikt är något som vi människor strävar efter att uppleva. Alla har säkert upplevt en vandring i skogen och så kommer man fram till en liten kulle som visar en utsikt över sjön. Det är där man sätter sig och njuter av sitt fika. Man njuter, både av det man stoppar i sig och det man ser framför sig. Man ledsnar aldrig.

Lite annorlunda vyer kan man få när man reser. En vacker vy över Afrodites klippa på Cypern väckte många sköna tankar.

Åker man till New York så blir utsikten lite annorlunda. Det är en mäktig upplevelse att skåda ut över Manhattan från Empire State Building. Där är utsikten och vyerna ändå möjliga att förstå men……

…tittat man ut från utsiktsvåningen på Burj Khalif i Dubai, då kan ögat inte förstå, eller acceptera, det man ser- Dessa otroliga skyskrapor som man stått nedanför och beundrat, och nu helt plötsligt är de som så leksakshus. Nej, det går inte att föstå.

Vill ni se mer utsikter, titta här