Fullt upp och fullt hus

 

Det blev en något hektisk dag i Barbapappas tecken. Efter jobbet gasade jag iväg till Expo, jag investerade i några nya glas, Theresé hade redan fixat plasttallrikar och plastskedar. Jag kände att nu håller det på vara färdigdiskat, inte nog med det man haft på jobbet så kommer man hem till mera disk och igår hade vi ju även middagsgäster, och mera tårtgäster efteråt.
När jag var på väg mot kassan så ringde Ville från Eco Reklam & Repro, han var klar med dekalerna jag beställt till Niccos dragster och bussen, så jag brände dit och hämtade upp dom, det blev förövrigt jättebra och kort på hennes dragster kommer inom kort.
Hem och roade Sally ett tag med Barbapappa filmsnuttar, Theresé fixade tårta och började med maten. Jag dukade klart, diskade undan, klippte vaxduk osv, och till kvart över fem stod allting färdigt.
När Sally rundade middagsbordet stod det en kompis där:
Efter middagen kom Helena, Emelie, Hanna, och Lena, och det blev många paket för Sally att öppna och nästan alla paket hade genomgående tema… kan ni gissa? Jomen en Bajjahappa förstås, och en Brio tågbana, samt hammocken jag köpte åt henne, men den fick hon för några dagar sedan så hon skulle hinna provsitta den lite, och av Emma och Johan en släp till hennes sparkbil:
Det blev en fullspäckad dag, med andra ord, och idag lär det väl bli aningens mer, för dom som ska ut på Noliafältet. Jag är inte direkt avundsjuk, med tanke på vädret, det är ju så synd att det ska bli så här, den enda dagen på 365 som man skulle ha önskat sol, nå, jag har fått det ärofyllda uppdraget att passa Sally, så vi kan nog hålla oss torrskodda :)
Sen får vi se om det blir att ta fram Camaron en sväng ikväll eller om den får fortsätta att stå torrt till. Önskar er alla en fin lördag och hey… håll en tumme för att det blir bättre och att molnen lättar inom kort.
Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Åh.. en egen barbapappa. Lyckan är total och tårtan blev ju görfin! :-)

  Har testat barbapappa med B men han vägrar. Han har snöat in på Nicke nyfiken och Alfons, men det funkar för mig. Det är ganska tystlåtna barnprogram också :-D SKÖÖÖNT för mamman!

 2. Marja Granqvist

  Vilken underbar Barbapappa… en sån skulle jag också kunna ha i soffan och kramas med.:)
  Vilket otur med vädret med tanke på cruisen i kväll. Hoppas att det klarnar lite tills dess. Kram

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2012-06-30 17:26)
  Åke håller på göra ett sista försök att få till Buicken (den har då fungerande vindrutetorkare) isf tar vi en liten sväng, annars lämnar vi det till nästa år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>