Långt och tungt kommunfullmäktige

Det blev ett långt och tröttsamt kommunfullmäktigemöte i förra veckan när nya styrelser och nämnder valdes. Nu har vi en ny politisk majoritet i Vilhelmina som måste ta tag i en dålig ekonomi och viktiga framtidsfrågor.

Mötet kom till slut fram till ett bra beslut angående vice ordförandeposterna i kommunstyrelsen. Socialdemokraterna fick 1:e vice ordförandeposten vilket var bra. Det är onödigt att skapa stora konflikter och bättre att söka samförstånd och samarbeta för kommunens bästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>