Vargar

Av , , Bli först att kommentera 10

Riksdagen har tidigare satt ett mål på att Sverige ska ha mellan 170-270 vargar. Nu har vi i Sverige troligen över 400 vargar. Nu har en riksdagsmajoritet förnyat målet till 170 vargar. Naturligtvis röstade s,mp o v emot. För en drägligare tillvaro i vargtäta områden måste vargstammen minskas. För rennäringen är frånvaro av vargar av absolut högsta betydelse. Socialdemokraterna vill nu tillsätta en utredning. Är det någon som har förhoppningar  på att  en ny s -mp regering kommer att minska vargstammen??

Bli först att kommentera

Kösamhället

Av , , Bli först att kommentera 16

En statsapparat som inte fungerar skapar köer för medborgarna. I sjukvården måste vi köa. Köer på Arlanda. Nu måste man även köa för att få ett pass.Bedrövligt!

Bli först att kommentera

Bra äldreomsorg

Av , , Bli först att kommentera 13

Vilhelmina har i stort en bra äldreomsorg. Tyvärr så finns missförhållanden. Det kan inte tolereras och måste rättas till. Vilhelmina har en av landets högsta skattesatser. De gamla är värda en bra äldreomsorg!

Bli först att kommentera

Tack Finland

Av , , Bli först att kommentera 15

Tack till storebror Finland som förmår fatta viktiga beslut åt oss när vi har politiker som saknar den förmågan.

Bli först att kommentera

Inlandsbanan

Av , , Bli först att kommentera 22

Positivt besked angående Inlandsbanan. Om Moderaterna får makten i höstens val så kommer man verka för att staten lånar ut 9 miljarder till Inlandsbanan för upprustning. Verkligen positivt! Inlandsbanan behöver upprustas för kommande industrisatsningar samt av beredskapsskäl.

Bli först att kommentera

SVT förlorade

Av , , 4 kommentarer 15

SVT förlorade slaget om skogen. Den skandalomsusade serien om svenskt skogsbruk fälldes av granskningsnämnden för osaklighet. Bättring SVT!

4 kommentarer

Service i hela kommunen

Av , , 9 kommentarer 18

Det är viktigt med fungerande service i hela kommunen. Affär och bensinmack är viktiga för det dagliga livet. Tråkigt att affären i Saxnäs inte kan utvecklas som de planerat. En lösning som gynnade både affären och Ricklundgården hade tagits fram men föll i Kommunstyrelsen. Tråkigt för Saxnäs och utvecklingen i området. Kommunen måste stödja företagare som vill satsa och utveckla sin verksamhet.

9 kommentarer

8 partiledare

Av , , Bli först att kommentera 7

Intressanta debatter i gårdagens Agenda på TV. En klar vinnare bland de 8. Ulf Kristersson framstår med sitt lugn och sin saklighet som den främste statsministerkandidaten i höstens val.

Bli först att kommentera

Ja till NATO

Av , , 1 kommentar 13

Miljöpartiet och Nordkorea vill inte att Sverige ska bli medlemmar i NATO. Då vet vi. Dags att gå med i NATO snarast.

1 kommentar

Inte där vi bor

Av , , 6 kommentarer 37

Miljöpartiet och andra vill bygga ut vindkraften kraftigt i hela landet. Men inte nära städerna. För där bor ju miljöpartisterna. Där bor ju också vår energiminister som röstade nej till vindkraft nära sitt boende.

6 kommentarer