Kommunfullmäktige

I dagen kommunfullmäktige behandlades en delårsrapport sim visade stort minus. Vi har inte lyckats att vända kostnadsutvecklingen nedåt och har mycket hårt tufft jobb framför oss.Vi behandlade en remiss på förslaget om ändrade reseavdrag. En sänkning av avdraget från 18,50 till 6 kronor milen vore ett dråpslag mot landsbygden och alla som pendlar. Risk för ökad utflyttning. Den sammantagna politiken med höjda bränslepriser, höjda fordonsskatter och försämrade reseavdrag vore förödande och måste stoppas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>