Stå upp för svenskt skogsbruk

Det är absolut nödvändigt att regeringen står upp för svenskt skogsbruk. Hela tiden hotas skogsnäringen av förslag från grupper som inte förstått skogsnäringens betydelse för jobb,företagande,nya material och klimatnytta. På Europanivån måste regeringen kämpa för Sveriges intressen som betydande skogsnation.

En kommentar

  1. Jan Nilsson

    Enormt viktigt, utan skogsbruket ingen välfärd liknande den vi haft hittills. Och vad vore kvar av landsbygden som vi känt den? Mest skrämmande är vad som kan komma ut av EU:s kontinentala fokus vad gäller skogen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>