Födelsedagen

Dagen går mot sitt slut. För första gången på jag vet inte hur många år så har vädret inte varit riktigt soligt och fint fast det är min födelsedag. Jag har haft turen att få tillbringa mina födelsedagar ute på altanen med nära och kära i ett antal år nu. I år klarade vi av att sitta ute och äta själva middagen men efterrätten fick vi ta inne tyvärr. Det har varit en lugn och fin dag även om jag saknade några av dem som "alltid" är med på mina bemärkelsedagar. Mitt ena barnbarn som är med en kompis i Lövånger, hoppas ni har det bra! Även min pappa, min syster och svåger saknades runt bordet. Min pappa är och hälsar på min syster och jag har naturligtvis pratat med honom idag. Han var lite osäker på vad det var för speciellt idag, men gratulerade naturligtvis varmt när jag berättade hur det låg till. Efter vårt samtal tog jag fram madonnabilden. Under den står 1 augusti 1953 och pappa köpte den till mamma efter att jag fötts. Madonnan är vacker i mina ögon och betyder mycket för mig eftersom jag ser den som ett tecken på den kärlek som rådde mellan mamma och pappa. Visserligen har pippin Jocke varit och gnagt lite på ett finger men det kan inte hjälpas.

Tänk snart får vi planera pappas födelsedag, 90. Det ska bli jätteroligt och jag hoppas verkligen att hela familjen kan träffas då. Det är inte så ofta man får gå på 90-årskalas minsann! En lite trött kram till alla, och en extra varm till er på Österlen!

 

 

 

 

 

 

Etiketter: ,

7 kommentarer

  1. Monica

    Hej Anne-Marie,
    STORT Grattis, lite försenat, från USA.
    Här är det fullt upp med barn o barnbarnet.
    //Monica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.