Snörvel, host, ont i huvudet……

Håller jag på att bli sjuk? känner jag en liten snörvling komma, eller är det ett litet nöff? känner jag hur rumpan liksom vill knorra till sig lite? Nej, det är nog bara en vanlig liten förkylning. Jättetråkigt känns det i alla fall. För visst är det konstigt, det passar aldrig i tiden att vara lite halvdålig.

Mycket att göra på jobbet innan julledigheten, mycket att ordna med här hemma före jul. Efter alla sjuklingar förra helgen så ligger jag en adventsmiddag efter, tråkigt. Till råga på allt så ska jag ha "tjejmiddag" på fredag. Heter det tjejmiddag när alla deltagarna är födda -53? Tantmiddag? Dam-middag (då låter det som att vi ska dricka sherry och spela bridge)? Kompismiddag? Gamla klasskamratersmiddag? För den som gillar förkortningar. kanske WMTICW skulle passa. Gissa vad det betyder? Titta längst ner för att hitta lösningen.

Jag har just suttit och planerat middagsmenyn. Först tänkte jag starta med en liten glöggbuffé och avsluta med en "förädlad" ris á la Malta", men jag tror att jag avstår från jultemat. Vad det blir tänker jag dock inte skriva om utifall att de läser detta. Kul ska det bli i alla fall! Vi har beslutat att avstå från middag idag, ingen av oss har någon aptit. Men jag tror att det skulle vara gott med en skinksmörgås och ett glas kallt öl (jag har nog feber för jag brukar aldrig tråna efter vare sig varm eller kall öl).

 

Worlds Most Talented, Intelligent, Charming Women

Etiketter: ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.