Tisdagstema: Gammaldags

Veckans tisdagstema är: gammaldags. Jag kanske skulle lägga ut ett kort på mig själv då. Tycker själv att jag har koll på det mesta som händer omkring mig, nyfikenheten har jag kvar och glädjen i att göra nya saker. Men upptäcker ibland, titt som tätt måste jag säga, att jag inte riktigt vill acceptera allt nytt som händer omkring mig.

Tittar på de kvinnliga förebilder som finns: modeller; magra eländiga stackare vars revben och armbågar sticker ut som vassa staket, s.k kändisar som deltar i diverse TV-program – ofta är de duktiga, men vad har de gjort för att bli kallad "kändis". Unga tjejer som tjänar pengar på sina bloggar genom att göra reklam för olika saker – vad i hela fridens dagar har de gjort för att lyftas fram.

Nej, nu blev jag negativ. Lägger in en bild som gör att jag minns barndomens besök hos äldre nära och kära. Hur de satt vid köksbordet, tittade ut genom fönstret, drack kaffe på bit och småpratade, allt ackompanjerat av klockans tick-tack och de spröda slagen varje halv-heltimme.

Nog var det som att tiden gick i en lugnare takt då!

Vill du se mer bilder på temat Gammaldags, gå till  http://tisdagstema.se/