Vanlig måndag

Jaha, så är man inne i den vanliga ruljangsen igen. Stiga upp, gå till jobbet, komma hem, äta middag, kanske hinna göra något litet, se på TV en stund och sedan i säng för att stiga upp, gå till jobbet ….

Fast granskar man detaljerna så är det i alla fall lite olika saker som händer. Vaknade 7.53 i morse, inte bra när man ska vara på jobbet kl 07.30. 

Satt och knåpade med en sajt i en programvara som jag aldrig fått någon utbildning i. Lyckades fixa till strukturen som jag ville ha den, MEN när jag skulle ta bort den tidigare, felaktiga strukturen så försvann hela sajten. Vips sade det så var allt borta! Tur att med min bakgrund som VD-sekreterare så har jag alltid en back-up, i detta fall finns strukturen och vilka dokument som fanns där inlagda i en presentation med hjälp av znag-it. Tur i oturen!

Övriga dagen gick bra. Ringde till mina tre största barnbarn och bjöd på pizza. Kul att få träffa dem ensamma ibland. De börjar bli stora, 15, 14 och 12 år, detta år blir det förstås 16, 15 och 13, idel tonåringar alltså. Vad hände med tiden? Var tog de små rosakindade varelserna vägen? Ursäkta, men jag hann inte med, får man göra ta om allt igen? Inte det nej. Kanske de senaste 10 åren åtminstone? Nehej, inte det heller.

Tog fram det album jag fick av min syster i fjol, började klippa in några blombilder. Kul, ska nog fortsätta med detta men behöver kanske lite mer träning. All vår början bliver svår. Tar och fortsätter kämpa en annan dag!

 

 

 

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Så fint det blir med blombilderna! Albumet verkar också väldigt fint. Är det hemmagjort? Det kommer att bli ett fantastiskt minne att titta på när det är kall vinter ute.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.