Sovmorgon idag

Idag har jag tagit sovmorgon, det kan man lugnt göra när man inte har någon tid inplanerad förrän kl 10.00. Nu sitter jag här med thékoppen bredvid mig, har läst VK på nätet, skriver några rader och bara kopplar av. Det känns skönt när man har sin Livskamrat hemma också; att ha någon att kommentera nyheterna för, någon man kan stryka lite över håret när man går förbi.

Jag försöker samla kraft inför begravningen, måste försöka fylla mitt inre tomrum med många sköna tankar så jag inte bara skriker rätt ut – ORÄTTVIST, FEL. Den som eventuellt läser min blogg kanske tycker att jag tjatar, men det är min "nödutgång", mitt sätt att släppa ut ångesten. Jag kommer inte att fortsätta ventilera det i all oändlighet så vill du läsa något "roligare", var snäll och gå till en annan blogg några dagar.

Vad händer för övrigt då? Jag fortsätter rensa, nu är det källaren som är på gång. Nu har jag kommit till alla gamla fotografier. Vad gör man med dem? De som inte är insatta i ett album utan ligger i påsar, i skolådor, överallt där man kan stoppa ner kort.

Jag funderar på att samla några kort på varje barn, sätta in i ett album och lämna det till dem och sedan slänga resten. En del kort kan man ju skanna in också, det kan bli något för en snöig, blåsig dag kanske. Lådorna ska bort i alla fall. Minnena har man ju kvar.

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Att skriva av sig är ju ett jättebra sätt att komma vidare på, jag känner också att jag skriver mycket om hur man hanterar detta med pappa, men som du säger, vill ingen läsa det så behöver dom inte. Å andra sidan så är ju det som händer runt omkring oss, just livet, och det kan man alltid ha önskningar kring, hur man vill att det och hur det ska vara, men vi har väldigt lite att säga till om, och det är vi nog alla, slående överens om. //Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.