Hon är en härskare

 

Vad förvånad jag blev då jag gick in på bloggen nu på morgonen och jag hade lagt ut ännu en bild på utflykten som ska bli den 17, jag menade inte alls att spamma, först fattade jag ingenting, hur den hade hamnat där, sedan kom jag på att jag började göra i ordning inlägget så jag skulle komma ihåg det, och förmodligen gjorde jag ett nytt inlägg och tog inte bort det gamla.
Nå ni överlevde säkert, det tråkiga var att jag hade fått en kommentar och då jag plockade bort inlägget försvann även den kommentaren, jag visste inte att den hörde till det inlägget, och jag hann aldrig se vad som stod där eller vem som skrivit 🙁
Jag var ju med Eloise till veterinären igen, igår morse, och hon tyckte att katten var onormalt pigg, hon struttar runt på benet som om inget hade gjorts, ja, hon gör det ju flera gånger bättre än innan operationen, så nog tror då jag att hon har goda förutsättningar för att bli bra… eller betydligt bättre i alla fall.
När jag berättade att hon kommit nerrusande för trappen så frågade veterinären om det var mattes katt, nä sa jag, den här katten brukar hänga med min man, och gärna ligga ovanpå honom. Då skrattade hon och sa, att det är egentligen är ett tecken på dominans, hon härskar över honom… ja där hör man. Kanske därför hon också brukar lägga tassen över munnen på Åke, då han ska säga något 🙂
När jag kom hem fick jag ett sms från en bloggHelena http://blogg.vk.se/e-lack som undrade om jag kunde tänka mig en kaffe, och det kunde jag visst det. Jag blåste iväg hem till henne och där rullar tiden på så fort så jag tyckte att man precis hunnit komma dit så var det bara att jaga hem igen, innan jag skulle på jobbet.
Idag är Åke ledig, han ska på undersökning på vårdcentralen… en sån där dom gör på alla lastbilschaufförer för att se om dom håller måttet och får behålla körkortet, och det är väl bra att dom kollar upp det. Precis som på bilbesiktningen ju… man ska ju vara glad när dom hittar fel och dom går åtgärda innan det händer något som man inte räknat med, eller hur?
Själv jobbar jag en eftermiddag till innan jag gör helg. Vädret ser ju ut att bli lämpligt bra för att hämta hem vildkatten imorgon (bilen alltså), i alla fall om man nu någon gång ska tro på vädret dom visar på tv, och jag vill ju hemskt gärna göra det… åtminstone så länge dom säger att det ska bli sol och varmt. Önskar er alla en toppen fredag!
Etiketter: , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  De va bara jag som la kommentaren. Jag skrev att jag gillade inlägget igen…
  Diesel ligger bara på Anders hemma. Om jag inte råkar sitta på något lämpligt sätt. Men han vet väl att han inte har någon chans. =)

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2012-05-11 08:25)
  Hahaa… det var ju bra… att någon gillade att jag spammade 🙂

  Det är väl som dom säger om hundar också, att slickar dom en i ansiktet är det inte nödvändigtvis, för att dom gillar en, utan för att dom visar vem som är överhuvudet. Anders och Åke ligger illa till, katterna har tagit över.

 3. Jessica Högberg

  Hihi… bilbesiktning… hihi, men det är sant, man ska vara glad om man kan åtgärda ev. fel innan dom orsakar skada!! =)

  Härligt med katten!!

  Köp tulpaner så kanske solen kommer med dom?? 😉

  Ska verkligen försöka promenera till jobbet när jag börjar sen… det var jätteskönt!!

  Ha en härlig helg=)) (håller tumme för sol hos dej!)

 4. Marja Granqvist

  Så skönt att Eloise verkar piggare. Då var det ett bra beslut om operationen.
  Hoppas att Åke går igenom ’besiktningen’ utan större anmärkningar.:)
  Kram

 5. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2012-05-11 21:16)
  Hon verkar då betydligt bättre än innan och det känns bra att man gav henne en chans till. Åke blev då utsläppt, men får väl vänta ett tag på provsvaren 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.