Abrupt uppvaknande

Åhhh, vad skönt att få ligga i sin egen säng en natt, vi grejade på igår och sedan bestämde vi oss för att åka hem, lika bra att åka efter middagen, få sova hemma och ha en hel dag här, än att ligga kvar där och åka hem på morgonen. Det tar sin lilla tid att köra hit, och vi var hemma först vid halvtolv.

Nicco fick att abrupt uppvaknande igår morse. Hon hade en fluga som surrade elakt i örat, hon tar sats och smackar till den, men det visar sig inte vara en fluga utan en geting, som givtevis attackerar henne och sticker i örsnibben. Han går en för tidig död till mötes, däruppe på sov loftet i bussen, men så går det, om man mopsar sig:

110

Åke har nu byggt bron färdig, till stugan, ja den översta delen:

062 068

Nu ska vi sedan riva gamla stugan, åtminstone en del av den, där tar vi rätt på altanen och ställer den under bron som är byggd, kommer att bli hur bra som helst.

089

Han fixade även ihop byrån som nu legat i sin kartong, åtminstone 2 somrar, och väntat på ihopsättning, men bättre sent än aldrig, brukar man ju så vackert säga:

075

Här kommer lite bilder från Lainjejaur, med och utan Winstone:

063 069 073 086 081 082 083 099119 118 116 115 120

Idag ska jag ner en sväng på stan, ska sätta in pengar på banken, vi gjorde ju en liten affär då vi åkte till Fällfors. Vi fick sälja ”gammbussen”, och dom som köpte den kom in i depån med pengarna, härligt, då hade vi en sak mindre att tänka på. Dessutom ska jag in på Forex, nu ska vi nämligen skicka iväg Nicco till Tallin, en liten sväng.

Theresé tyckte att vi allihop skulle åka till Helsingfors, men det blir ju svårt med Winstone, och sedan kajkar vi på så mycket annars så vi var inte så jättesugna, förutom Nicco då. Så det bestämdes att vi tar Sally, så tar Theresé och Anders Nicco, vi stannar i Järlåsa med omnejd och dom tog Tallin istället, för det blev billigare…ja, så kan det gå. Vi får väl hitta på nåt roligt att göra så, då dom är borta, så vi får bräcka deras Tallin resa 🙂

Önskar er alla en fin onsdag!

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Hej igen!

    Jag brukar få läsa ikapp eftersom jag sällan är inne numer än att underhålla bloggen. Härligt med stuga men tufft när den ligger så långt borta. Helst när det ska tittas till och inte frysa sönder etc. Jag sålde min stuga eller mer tvingades för att köpa ut barnen. Och jag saknar den inte eftersom jag reser och far så mycket som jag gör. Men så är jag bara själv.

    Ser i alla fall helt underbart ut – vilket viloställe från stad och jäkt.
    Ha det bäst

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Jo det är alltid nåt då man har stuga…och det blir som aldrig färdigt heller, så man riktigt kan få njuta, värre nu också då man har ett hus härhemma, och som man trivs i, hur bra som helst…jösses, vart ska man parkera sig egentligen??? Vi kanske ses… i Sundsvall… eller kommer ni till Tierp? Jaja, jag lär väl se om jag känner igen dig 🙂

  2. Pingback: Bostäder utomlands | Nyheter hus italien #1

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Ehhh…ok??? Fint att det finns en länk på er sida i alla fall, till min 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten