Här var det!

Vi tog en sväng runt Hedlunda området igår. Här bodde tydligen jag, med min mamma, pappa och storebror, 1967:

001

Huset finns inte kvar, inte heller gatunamnet. Västra Prinsgatan 11, var adressen, men om man kollar på Eniros kartor så ser man att V. Prinsgatan idag, börjar där borta, där det röda huset står. Och detta beror på att den här cykelbanan, förr i tiden var just en väg, men inte nu längre.

002 003

Här ser vi vart Jan B, en gång i tiden under en kort period bodde, i det rappade vita huset, som låg granne med det röda, där den ökände Flur, bodde. Ja, Jan B blev väl ökänd han med… med sina hemvirkade badbyxor, sin fascination av eld och sånt som brinner, samt andra små saker man kan hitta på då man är liten/ung och oförståndig 🙂

005

Vi fortsatte en bit ner mot älven och runt dammen, tillbaka hemåt:

006 007 008

009

Kaffet var kokat och allt var framdukat då vi kom hem så det var bara att hugga in.

Sen gjorde vi inte så mycket… slötittade på tv, surfa på nätet, jag hämtade Nicco på tågstationen strax innan 23, och nu är ordningen återställd igen.

Undrar nu om jag ska måsta köpa en kattbur till… vi har ju en, men bägge katterna ska ju in till veterinären imorgon, hm… har för mig att vi slängt bort en av burarna för den var lagad med ståltråd, kanske dom har nåt på kupan/röda korset, eller på myrorna, jag och Tina sak ut nu en sväng, hade vi tänkt. Ja, jag får kolla lite extra och se om jag ramlar över nåt sånt.

Önskar er alla en fin måndag!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Galet när världen e så liten haha… I exakt det huset (på bottenvåningen längst bort om jag minns rätt) så festade jag en hel del när jag gick på gymnasiet. En klasskompis mormor bodde där och ibland fick vi låna lägenheten 😀

    Hehe.. de va tider de… *drömmer*

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Nämeh, Helena 🙂 Kul ändå då vissa saker väcker minnen som gav en något.

  2. Pingback: Bostäder utomlands | Nyheter hus italien #1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten