Inte världsbäst på ALLT!

Så var den ledigheten över… det känns som både och, skönt att vara ledig och fint att komma in i rutinerna igen. Dessutom, mina vänner, är det snart helg igen 🙂

Theresé, Anders och Sally åker hem idag, dom har väl lite att fixa med under helgen och på måndag ska dom in till Stockholm och se på Disney on ice, sen vet man ju, oavsett hur bra det går att köra efter vägarna så känns det som om det tar en hel dag att komma sig mellan Umeå och Uppsala/Järlåsa, det blir en del stopp också, efter vägen.

Jag bakade muffins igår, med en klick lemoncurd i mitten… såg jättebra ut tills precis innan dom skulle in i ugnen, då började plötsligt smeten att göra utrymningsförsök, jag snabbade mig att lyfta över dom jag hann ta, i en extra form och slängde in plåten i ugnen…ha, vilket skämt, så här kom plåten ut:

Foto1193

Och nu, inte nog med detta, vilken muffins behöver man käka med sked… jo dessa:

Foto1194

Fattar inte alls vad som hände, men en viss del beror nog på formarna och då förstår jag varför dom var billiga, sen kan man ju inte vara världsbäst på ALLT 😀

Annars vart det som en lugn dag igår, dom andra for ut och käkade middag på It´s only rock ´n roll, själv iddes vi inte haka på, utan jag gjorde älgskavsgryta och det passade perfekt som middag, dagen efter det nya året. Jag var ut med Winstone 3 gånger och det var allt jag var utanför dörren igår, och det fick räcka.

Önskar er alla en fin torsdag!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Anna H

    Hahahaha jag ÄLSKAR bilden på dina muffins!! Sånt där gillar jag skarpt -DÅ känner jag igen mig 😀 KRAM //a

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Vad bra att jag inte är ensam 🙂 Man står där och gapar och säger högt: Vad hände??? 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.