Lite av allt möjligt

Jo, jag sa ju att jag skulle återkomma till fredagens bestyr, fast bestyr, hm, det låter nästan som något betungande, och det var det ju inte 😀 Jag hade en kaffedejt med Helena som berättade mycket roliga saker som händer just nu, det är hon väl förunnat, och ett bevis på att trägen vinner, och det man sätter sin tro på, oftast kommer att gå i uppfyllelse om man lägger energi på det. Jaja, lite tur får man nog också kalkylera med 😀

Sen stoppade det inte där, utan jag och Tina åkte ut på en loppis sväng innan en sista kaffe ute på Nybro, sista i den meningen, då dom fortfarande räknas som umebor. Vilket det snart är slut med.

Vi var på Bobbys loppis, där fanns det inte bara en sak att kika på, och jag blev som sugen på att hyra en hylla och se om man kan kränga lite av alla saker som står här och samlar damm, gäller väl mest att ha tiden att börja plocka i det.

Jag skickade en offert förfrågan till Vännäs Plåt, och bifogade detta kort:

599773_10150920078272060_1026164495_n

Bilden är tagen av Theresé Hällsten och det är vårt svärämne Anders Söderberg som sitter på taknocken.

Killen jag sedan pratade med, skulle då per telefon, förklara hur man räknar ut ytan på taket, jamen sa jag, vem stackarn ska man skicka upp dit då. Jag ser ju på bilden att det sitter en kille däruppe, svarade han. Jadu, sa jag, han bor ju inte här, så det blir svårt, han har dessutom fördelen att jobba med hissbyggen och lyftteknik, så någon svindel lider han inte av, och därför hade han väl passat för uppdraget men nä, tyvärr, det går inte.

Fast det gör ju inget, dom kommer hit och räknar ut ett pris och sedan får vi en offert på det, det blir bra. Ett nytt tak räknar vi med, att det blir i slutet av året. Dom har så mycket just nu, och det är givetvis för alla ändringar det blir med rot avdraget, vid årsskiftet, det är pengar att spara att få det gjort i år.

Jaja, det var lite om allt möjligt, nu ska jag se om det blir någon frukost här, synd att solen inte riktigt vill visa sin bästa sida, men det kan ju komma i eftermiddag. Ha en fin dag, allihop!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Tack för igår! Alltid så himla trevligt 😀

  Haha.. när jag kollade snabbt så hann jag tänka att ni kanske släpat upp Lennart dit upp hihi.. det vore kanske nåt! (Om han inte har svindel alltså )

  Har du hunnit kolla in loppisen på Mariedal också? Bobbys har jag inte varit på än! Kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jo jag lutar nog mer till Mariedal, känns lite ljusare där…jag vet inte. Men ska ta mig en roadtrip dit och kolla runt. Haha, Lennart på taket, mja, kanske blir hans nästa station, här i huset vet man aldrig vad som kan hittas på 😀 //Kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Haha…jag skulle ju förmodligen trilla ner, inte på grund av svindel, men skorna skulle väl fastna under nån platta, eller så kom en fågel förbi och jag blev tvärt okoncentrerad…och tippade över kanten 😀

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jo det är rätt smart, tror att man kan välja också, om man bara vill ha hyllor eller ett bås med hyllor och för att hänga kläder. Nej, jag snålade och köpte ingenting, men såg en par fina saker, men, det känns som om man har för mycket grejer redan, inget man behöver. Fast man spanar ju alltid efter den där kaffekoppen man skulle vilja ha, eller glaset som gick sönder, har man tur kan man ju hitta ett likadant. Det var en mycket trevlig dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.