S som i salt, eller svarteppar

Vi trotsade dom småkalla vindarna igår och tjurades med att sitta ute ändå. Och visst, vi överlevde, och mellan varven, kunde man känna att solen gav lite värme.

Vi gjorde återigen en rockad på gården, då Camaron skulle lossas, men detta blev av mindre skala, Amazonen stod redan i garaget, den andra Camaron i tältet, junioraren in i garaget och nu, min Camaro bredvid bussen. Jeepen och Mazdan på sina ordinarie platser.

Den startade också, utan några hjälpmedel…precis så ska det vara 😀

2016-05-15 17.17.55Som belöning åkte vi på Sandahöjdens pizzeria och käkade middag, jag och Nicco tog en kebabtallrik och Åke en lövbit, Man är ju dum, sa jag, då man äter på en pizzeria, då skulle man ju egentligen äta pizza, för det är ju på plats, då den är rykande färsk, som den kommer till sitt rätta jag.

2016-05-15 18.36.35Nå, kebabtallriken var god, dessvärre fick jag ju lämna jättemycket av den, men jag blev ju mätt och det är väl det som är grejen. Även om hjärnan skulle vilja nåt annat.
Åke skulle peppra på sin lövbit lite, men fick skruva av hela locket…ja sa han, det funkar dåligt med svartpeppar i saltkaret:

2016-05-15 18.39.18Hahaa…skrattade jag, dom kanske trodde att S:et stod för svartpeppar 😀

Theresé är nu i Florida, genom hennes jobb på GE Health Care. Dom landade någon gång i natt, ska tillbaka på torsdag, landar på fredag morgon, sen ska hon hämta Sally på förskolan klockan 13 för vidare färd till tåget och Umeå…dom ska ju fira mammas 70 årsdag, blir tufft med allt resande.

Hon frågade om jag önskade nåt från ”landetlångtbortistan”, skulle vara en ny race tröja då, sa jag, som jag kan tävla i. Men det kan ju vara svårt, eller kanske lika lätt att hitta nåt på Wheels. Jag googlade i alla fall på race tröja, Camarostuk, och då man googlar får man ju upp allt möjligt konstigt, eller vad sägs om detta:

Skärmklipp 2016-05-15 12.00.45Min bil, då den lossades från containern den kom i, från staterna, februari 2008 😀 Jojo! Och Mats Alfredsson stod och fotade.

Önskar er alla en trevlig måndag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Maggan

  Hej Maria
  Även om jag förstår att du redan vet allt – men vet du verkligen att alla restauranger vill ge dig din
  ” Doggi-bag” med det du inte orkar äta upp? Nu är det vanligt i hela Europa även i Umeå.
  Hunden blir glad och även ”lilla gubben” till lunchen dagen efter. Man har ju betalt för för maten och lite mindre sopor blir det ju.
  Vilken trevlig blogg du har.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Haha…nä, Maggan, jag vet inte allt, men däremot vet jag att man kan ta med maten hem. Jag sa det också, då vi satt där, att hade det varit pizza, hade jag gjort det, men jag gillar inte att värma upp pommes eller sån där kall sås 😀 Och jag ska absolut bättra mig, jag ska be dom lägga upp mindre på tallriken, så behöver man inte slänga mat i onödan. Gjorde det då jag tog en sallad på Brobergs, men hon sa att det var svårt att bara göra en liten portion…ja, knepigt kan det ju vara, man vet ju inte hur mycket man ska lägga upp. Kul att du gillar min blogg, jag gillar mina läsare också 😀 Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten