Helt makalöst!!!

Jag var och drack kaffe hos Helena igår, och ja, hon bjöd på god smoothie också, samt trevligt sällskap, förstås 😀 Jag överlämnade 2 tomatplantor i hennes händer så får vi se om vi bägge två, lyckas få nån tomat, eller någon av oss, överhuvudtaget.

Efter middagen, så påbörjade jag städning av bussen. Dammsugning, torka golv, och lite prylar, bar ut sängkläder och började fylla skafferiet, lite lätt. Vi kör ju med dubbla saker, inte ids jag bära saltkar och såna grejer, fram och tillbaka, från hus till buss, och buss till hus, efter alla våra resor.
Nä, då är det bättre att göra så här, det värsta är väl då buss säsongen är över, och allt ska in hit, då får man plötsligt lite trångt i skafferiet. Men det går ju åt, till slut, ändå.

Min nagel fick lite nytt lack…vet inte vad ja ska tycka om detta mönster, det var då lätt att sätta dit, i alla fall:

2016-05-25 21.56.11 2016-05-25 21.56.59 2016-05-25 22.15.35Otroligt att den sitter kvar, må jag säga, nageln alltså 😀

Så ska jag visa vad jag fick av Theresé i för tidig, mors dag present, det här armbandet har hon gjort själv:

2016-05-25 21.57.40Jag använder det numer, dagligen dags. Hon hade även gjort ett till mamma på hennes födelsedag, men med lite andra silverkulor på och en historia till, om vad kulorna symboliserade.

I förrgår, då jag höll på bädda ihop efter Järlåsa folket, så hade jag som vanligt, min mobil i bakfickan. Nicco kom upp och det plingade till i hennes mobil. Har du lagt ut nåt på FB, frågade hon mig. Jaja, för ett tag sedan, svarade jag.

Döm om min förvåning, då jag kommer ner och går in å FB, min profilbild är utbytt, till ett träd jag fotat dagen innan, Men fatta…hur min mobil kan arbeta i min bakficka. Först öppna upp den, ta fram bilderna, komma ut på FB, komma åt byta profilbild, och ladda upp…helt makalöst!!!

Skärmklipp 2016-05-24 21.44.19

Önskar er alla en fin torsdag!

2016-05-25 18.19.32

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Jag kommer att få dem att tomata sig… idag fick de vara ute på inglasningen i en timme i varmt o skönt solsken utan blåst haha…

  Tack för igår.. nästa gång kanske vi ska ta en dejt på stan ändå… så slipper vi eh.. kalsonger i ögonhöjd *skrattar högt*

  Kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Dom trivs säkert hur bra som helst, därute 😀 Ja nästa sväng…du kanske skulle komma hit, tänk lite sol och värme och få sitta ute. //Kram

 2. tina

  Jag skrattar åt saltkar! Vet ju att jag berättade för dig att jag bär med mig, det lilla vi ska ha. Lite dryck och matig sallad, något tillbehör. Liiiiite skillnad med vår lill-husbil! Inte intressant att ha en massa grejer där, bara för återkommande helgutflykter i vecko-ändarna.
  MEN ett litet saltkar har jag faktiskt ställt dit 🙂 Och vinglas a la camping, det viktigaste 🙂

  Denna helg regn i Stockholm, så vi borde ju dra härifrån, men inget bestämt, än!
  Ha så kul i S-vall!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Men vem vet, ponera att du sedan blir en inbiten husbils entusiast…(jo jag vet, det är långt dit), då börjar det nog se annars ut, kanske, eller så fortsätter du kånka på sakerna. Lite skillnad är det ju dock, då vi även använder bussen som transportmedel till stugan. Och där behöver man alltid basmat. Jo, nu laddar vi för race, ska bli kul!

   • tina

    Du är inte helt fel ute, jag börjar tina upp inför camping liffe style, med solens ljus och värme!
    Nu har jag bäddat iordning igen, efter verkstadsbesöket
    (vill inte ha sängkläder i, då)
    och roddar inför en fyra dagars tur, och det är maken !! som uttrycker tvivel! Jsus…
    Men vi får ju sova hos dottern, om vi inte pallar att bo i Plåtis 🙂

    Jag ska se till att vi har av basvaror mm, kylen är stor och det börjar kännas riktigt hem-tamt 🙂

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

     Ja, se där…det tar sig 😀 Vi har täcken därute, det enda vi tar från huset är våra kuddar, då det är dags att dra. Handdukar och toalett grejer har vi också dubbelt av…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten